google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Οικόσιτος σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι στην Πέλλα και το τραυμάτισε
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Οικόσιτος σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι στην Πέλλα και το τραυμάτισε

Φωτογραφία Αρχείου

Σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονο κοριτσάκι στην Πέλλα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παιδιού στο πρόσωπο από το δάγκωμα του σκυλιού και την μεταφορά του κοριτσιού στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το παιδί βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου χτες το απόγευμα όταν το σκυλί ράτσας Ροτβάιλερ επιτέθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στο παιδί και το δάγκωσε και το τραυμάτισε στην κυριολεξία στο πρόσωπο.

Το κοριτσάκι τραυματισμένο μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, στη Θεσσαλονίκη για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ σύμφωνα με τις ίδιες επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουμε το παιδί δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και ούτε και πρόκειται να του μείνει κάποιο σημάδι στο πρόσωπο από το δάγκωμα του σκυλιού.

Πρόκειται πάντως για ένα ακόμα περιστατικό επίθεσης οικόσιτου σκύλου σε παιδί αφού οι ιδιοκτήτες των σκύλων δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι όταν έχεις φιλοξενούμενους ή επισκέπτες στο σπίτι σου καλό θα είναι να δένεις τον σκύλο σου κάπου παραδίπλα από τον κόσμο που βρίσκεται παρών εκεί στο σπίτι σου εκείνη την ώρα ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοια οδυνηρά περιστατικά τα οποία δυστυχώς κατά 100% οδηγούν στον τραυματισμό κάποιου ατόμου συνήθως παιδιού ή ακόμα και στον θάνατό του όπως συνέβη και πρόσφατα πριν από ένα μήνα περίπου με ένα σκυλί ράτσας Ροτβάιλερ που έφαγε στην κυριολεξία το μωράκι της ιδιοκτήτριάς του!

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page