google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Οι Microsoft και Steelcase οραματίζονται το τέλειο γραφείο Surface
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Οι Microsoft και Steelcase οραματίζονται το τέλειο γραφείο Surface

3153e09a88df211f5715752f8ee72ab9

Με τα Surface Book και Surface Studio και άλλα προϊόντα, η Microsoft κατάφερε να προσελκύσει αρκετούς επαγγελματίες από τον χώρο του design, του engineering και των γραφιστικών τεχνών, που συνήθιζαν να εργάζονται με προϊόντα της Apple.


Η εταιρεία τώρα κάνει το επόμενο λογικό βήμα, που είναι επέκταση σε διάφορα lifestyle concepts για χώρους εργασίας και γραφεία σε συνεργασία με την εταιρεία Steelcase. Οι δύο εταιρείες αποκάλυψαν πρόσφατα τους Δημιουργικούς Χώρους (Creative Spaces), που ουσιαστικά είναι ιδέες για έπιπλα γραφείου που είναι βελτιστοποιημένα για εργασία μαζί με τα προϊόντα της σειράς Surface.

Υπάρχουν πέντε σετ νέων προϊόντων. Το Focus Studio είναι σχεδιασμένο λαμβάνοντας υπόψη τα Surface Book και Surface Pro 4, προσφέροντας στους εργαζομένους την δυνατότητα να εστιάσουν στην ροή της εργασία τους, αλλά και εφόσον χρειαστεί να συνεργαστούν απρόσκοπτα με ένα ακόμη άτομο. Το Duo Studio επίσης δίνει τη δυνατότητα σε σχεδιαστούν να εργαστούν μόνοι ή σε ζευγάρια χρησιμοποιώντας ένα all-in-one Surface Studio. Επίσης περιλαμβάνει χώρο lounge για δημιουργικές συζητήσεις και reviews με άλλους χρησιμοποιώντας το τεράστιο Surface Hub.


Το Ideation Hub είναι εξίσου ένας χώρος συνεδριάσεων, που επιτρέπει σε συνεργάτες να εργαστούν από κοινού πάνω σε ιδέες είτε αυτοπροσώπως είτε από απόσταση χρησιμοποιώντας το Surface Hub. Το Maker Commons στοχεύει σε ομάδες εργασίας τύπου “hackathon”, και έχει στόχο να ενθαρρύνει τη γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα στις συνομιλίες, την αυτοσυγκέντρωση και τον πειραματισμό χρησιμοποιώντας συσκευές όπως τα Surface Hub και Surface Pro. Τέλος το Respite Room είναι ένας ιδιωτικός χώρος, που επιτρέπει σε αυτόν που τον χρησιμοποιεί να σκεφτεί ήρεμα και να χαλαρώσει.

Οι δύο εταιρείες πραγματοποίησαν έρευνες πριν αποκαλύψουν τα συγκεκριμένα σχέδια. Η Microsoft για παράδειγμα ανακάλυψε ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι αισθάνονται ότι η εξέλιξη της καριέρας τους εξαρτάται από την ικανότητα τους να είναι δημιουργικοί, ωστόσο λίγοι από αυτούς σκέφτονται ότι ο χώρος εργασίας τους καλλιεργεί αυτή τη δημιουργικότητα. “Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εξακολουθούν να εργάζονται με ξεπερασμένη τεχνολογία και σε μέρη που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, γεγονός που καθιστά δύσκολο για αυτούς να εργαστούν με νέους δημιουργικούς τρόπους” διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο τύπου. Οι διάφοροι Δημιουργικοί Χώροι που παρουσιάστηκαν περιλαμβάνουν και διάφορα προϊόντα της Steelcase όπως η Gesture Chair ($1000), το Brody Worklounge και το AirTouch Table ($1500). Όλα τα παραπάνω έπιπλα και τους Δημιουργικούς Χώρους μπορείτε να τους δείτε σε δέκα Steelcase Worklife Centers που υπάρχουν σε πόλεις όπως η Ν. Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Λονδίνο, το Μόναχο κ.ά. Οι εταιρείες δεν αποκάλυψαν το κόστος των επίπλων, επειδή πιθανόν ποικίλει σημαντικά ανάλογα τον χώρο κ.λπ. Επιλεγμένοι ωστόσο αντιπρόσωποι της Steelcase θα πωλούν και το Surface Hub έναντι $9000 και $22000 για την έκδοση των 55 ιντσών και 84 ιντσών αντίστοιχα.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page