google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Οργισμένο δελτίο τύπο του Δήμου Σικυωνιών για τις φόλες στα αδέσποτα στον προαστιακό στο Κιάτο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Οργισμένο δελτίο τύπο του Δήμου Σικυωνιών για τις φόλες στα αδέσποτα στον προαστιακό στο Κιάτο


Με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση απαντά στις φόλες που σκόρπισαν τον θάνατο σε αδέσποτα σκυλιά στον σταθμό του Προαστιακού στο Κιάτο.


Την ατυχία να βρεθούν μπροστά σε αυτό το μακάβριο θέαμα των νεκρών σκυλιών από φόλα στον σταθμό του προαστιακού στο Κιάτο βρέθηκαν οι υπεύθυνοι του δήμου Σικυωνιών οι οποίο φρόντιζαν τα συγκεκριμένα αδέσποτα σε συνεργασία με τις τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις.


Η σκληρή ανακοίνωση του δήμου Σικυωνιών αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι δράστες αυτού του δολοφονικού περιστατικού θα βρεθούν και θα αποδοθεί δικαιοσύνη.


«Χθες εντοπίστηκαν νεκρά απο δηλητηρίαση αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή του προαστιακού στον Δήμο μας. Είναι καταφανώς καταδικαστέες τέτοιου είδους αποτρόπαιες και εγκληματικές πράξεις που όχι μόνο εκθέτουν την πόλη μας αλλά και υποβαθμίζουν τις συντονισμένες δράσεις του Δήμου μας με τις φιλοζωικές οργανώσεις για την μέριμνα και φροντίδα κάθε αδέσποτου ζώου.


Είναι αυτονόητο οτι θα προβούμε σε όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να αποδοθούν οι ευθύνες, ώστε να εξαλειφθούν οριστικά ανάλογες πρακτικές κακουργηματικού χαρακτήρα»


Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page