google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ο Γολγοθάς του πετρελαίου...
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ο Γολγοθάς του πετρελαίου...


Ο γολγοθάς του πετρελαίου θέρμανσης φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει για τους ανέργους και τους χαμηλόμισθους καταναλωτές καθώς για να αγοράσουν λίγο πετρέλαιο για τον χειμώνα πρέπει να περάσουν κυριολεκτικά από 40 κύματα για να ζεσταθούν έστω και για λίγο μέσα στο κρύο.


Ο λόγος; Μα φυσικά η συνεχής και καθημερινή εναλλαγή της τιμής του πετρελαίου και φυσικά δυστυχώς προς τα πάνω!


Όταν κάποιος καλεί λοιπόν σε πρατήριο βενζίνης για διανομή του πετρελαίου θέρμανσης στο σπίτι του και μάλιστα καλεί τον έμπορο την Δευτέρα το πρωί για να δώσει παραγγελία 400 λίτρα για παράδειγμα για το Σάββατο τότε ο έμπορος τον ενημερώνει ότι η τιμή αυτήν την στιγμή είναι στο 1,15€/λίτρο και το Σάββατο ούτε ο ίδιος γνωρίζει πόσο θα φτάσει!


Με αποτέλεσμα να σου προτείνει ο βενζίνας να τον ξανακαλέσεις την Παρασκευή το πρωί για την τιμή του Σαββάτου η οποία μέχρι τότε έχει εκτοξευθεί στο 1,25€/λίτρο!


Αιτία όλων αυτών φυσικά δεν είναι άλλη από την μη ύπαρξη ελέγχων στα διυλιστήρια ώστε να μην μπορούν να αυξάνονται κάθε μέρα κατά το δοκούν από τις πετρελαϊκές εταιρείες οι τιμές του λίτρου στην χονδρική με αποτέλεσμα τελικό όλων αυτών των συνεχών ανατιμήσεων να φτάνει το πετρέλαιο συνολικά και δεκάδες ευρώ τουλάχιστον αν όχι εκατοντάδες ευρώ ακριβότερο στους καταναλωτές!


Επίσης η κυβέρνηση σου λέει κάνε αίτηση για το επίδομα θέρμανσης και αν εγκριθεί βάλε πετρέλαιο και θα τα πάρεις μετά τα λεφτά σου πίσω σε έναν βαθμό αφού καταχωρηθούν από τον προμηθευτή σου τα απαραίτητα τιμολόγια και γίνουν όλες οι απαραίτητες διασταυρώσεις των στοιχείων σου για να σου καταβληθεί κάποια στιγμή το επίδομα!


Και όλα αυτά όταν υπάρχουν εν έτη 2022 στην χώρα μας οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας! Όλοι αυτοί οι συνάνθρωποί μας αλήθεια πως θα πληρώσουν το πετρέλαιο που χρειάζονται για να μην ξεπαγιάσουν αφού για να πάρουν το επίδομα θέρμανσης που στην τελική το δικαιούνται θα πρέπει να το έχουν ήδη πληρώσει το πανάκριβο πετρέλαιο!;

8 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page