google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ο εφιάλτης της λειψυδρίας παραμονεύει και στο Ρέθυμνο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ο εφιάλτης της λειψυδρίας παραμονεύει και στο Ρέθυμνο

nero

Με τον εφιάλτη της λειψυδρίας να επικρέμαται πάνω από την πόλη και τα προάστια του Ρεθύμνου, το δημοτικό σύστημα δίνει μάχη με το χρόνο για να προλάβει τα χειρότερα τον Σεπτέμβρη.

Ήδη φορητό διυλιστήριο στου Γάλλου, αποδίδει 5.000 κυβικά μέτρα νερό την ημέρα, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα εγκατασταθεί και δεύτερο στον Πλατανιά που θα αποδίδει 4.000 κυβικά μέτρα νερό.

Σε δεύτερο χρόνο, θα εγκατασταθεί μόνιμα διυλιστήριο στον Μαρουλά για 6 – 10 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού από το φράγμα των ποταμών στο Αμάρι, δεδομένου ότι πια δεν επαρκούν οι ποσότητες νερού που αποδίδουν στο σύστημα οι πηγές Αργουρούπολης και η λίμνη του Κουρνά.

Στόχος της ΔΕΥΑ Ρεθύμνου είναι να αγοραστούν τα δύο φορητά διυλιστήρια που επί του παρόντος έχουν ενοικιαστεί από την υπηρεσία. Με αυτές τις δράσεις, θεωρείται ότι δε θα υπάρχει πλέον πρόβλημα στην υδροδότηση, εκτός και αν στερέψουν τα πηγάδια και οι γεωτρήσεις που έχουν επιστρατευτεί ακόμα και εντός πόλεως Ρεθύμνου.

rethemnosnews.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page