google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος χρειάζεται επειγόντως αίμα!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος χρειάζεται επειγόντως αίμα!

takis mosxos

Δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος ο οποίος εδώ και μέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση μετά από δύο συνεχόμενα εγκεφαλικά!

Οι φίλοι του που έχουν δημιουργήσει σελίδα για εκείνον στο Facebook ανέβασαν χθες το βράδυ την παρακάτω ανάρτηση:

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Μόλις ενημερωθήκαμε πως ο Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων.

Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ»

Όσοι μπορείτε τα στοιχεία είναι τα παρακάτω:

Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όποιος μπορεί λοιπόν ας πάει άμεσα να δώσει έστω και λίγο αίμα για τον αγαπημένο μας ηθοποιό βοηθώντας τον έτσι να τα καταφέρει και μπορέσει να σταθεί σύντομα και πάλι δίπλα μας!

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page