google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Πιο σύντομα από το αναμενόμενο έρχεται η πλατφόρμα Basin Falls και οι επεξεργαστές Coffee Lake της I
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Πιο σύντομα από το αναμενόμενο έρχεται η πλατφόρμα Basin Falls και οι επεξεργαστές Coffee Lake της I

6ebdee85170331771abdda2f0d9fd954

Σύμφωνα με πληροφορίες –που βασίζονται σε Ταϊβανούς κατασκευαστές υπολογιστών-η επόμενης γενιάς πλατφόρμα της Intel που περιλαμβάνει τους επεξεργαστές Skylake-X και Kaby Lake-X σε συνδυασμό με το chipset X299 πρόκειται να αποκαλυφθεί στην έκθεση Computex 2017, που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαΐου έως στις 3 Ιουνίου, και όπως κάθε χρόνο, στην Ταϊπέι, στην Ταϊβάν.


Αυτό σημαίνει ότι η Intel θα αποκαλύψει την πλατφόρμα περίπου δύο μήνες νωρίτερα από ότι είχε προγραμματίσει. Τη συγκεκριμένη κίνηση θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση και της αρχιτεκτονικής Coffee Lake τον Αύγουστο του 2017, στην οποία συνεχίζεται η χρήση κατασκευαστικής μεθόδου 14nm, από τον Ιανουάριο του 2018 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Είναι πολύ πιθανό, οι συγκεκριμένες κινήσεις να οφείλονται στην κυκλοφορία των επεξεργαστών Ryzen της AMD, οι οποίοι έφεραν στο… τραπέζι της αντιπαράθεσης αύξηση στην απόδοση εφάμιλλη με περίπου 52% αλλά και πολύ καλή ενεργειακή αποδοτικότητα. Περιμένουμε τη σειρά Skylake-X να αποτελείται αρχικά από τρεις επεξεργαστές 140W με έξι, οκτώ και δέκα πυρήνες, ενώ η σειρά Kaby Lake-X βασίζεται σε τέσσερις πυρήνες με 112W όσον αφορά στο TDP. H Intel επίσης αναμένεται να ανακοινώσει τον Αύγουστο έναν ακόμη επεξεργαστή Skylake-X με δώδεκα πυρήνες. Λογικά, η συγκεκριμένη πλατφόρμα βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με την πλατφόρμα X399 της AMD, η οποία αναμένεται να αποτελείται από επεξεργαστές 12 και 16 πυρήνων και με διπλάσια threads.

Όσον αφορά στους 14nm επεξεργαστές Coffee Lake, η Intel αρχικά αναμένεται να κυκλοφορήσει τους K-Series επεξεργαστές Core i7, i5 και i3 μαζί με το chipset Ζ370 τον Αύγουστο, και περισσότερα chipsets –όπως τα H370, B360 και H310- καθώς και περισσότερους επεξεργαστές προς το τέλος της χρονιάς ή στις αρχές του 2018.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page