google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ποια είναι η αλήθεια για το τραυματισμένο αδέσποτο που βρέθηκε προ ημερών στο Ναύπλιο;
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ποια είναι η αλήθεια για το τραυματισμένο αδέσποτο που βρέθηκε προ ημερών στο Ναύπλιο;

adespoto-skyli

Αναγνώστης μας καταγγέλλει πως δεν περισυνέλεξε ποτέ ο Δήμος Ναυπλίου το αδέσποτο σκυλί που βρέθηκε τραυματισμένο προ ημερών στην οδό Ασκληπειού.

Ο αναγνώστης μας αμφισβητεί τα λεγόμενα περί μεταφοράς του σκυλιού στον κτηνίατρο με όχημα του Δήμου και μας παραθέτει μία λεπτομερή και αξιόλογη επιστολή στην οποία εξηγεί το τι πραγματικά συνέβη με το αδέσποτο σκυλί που βρέθηκε τραυματισμένο στην οδό Ασκληπειού στο Ναύπλιο προ ολίγων ημερών.

Ο αναγνώστης μας στην επιστολή του αναφέρει:

Την περασμένη Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου εθελοντές εντόπισαν ένα αδέσποτο σκυλί να βρίσκεται τραυματισμένο στην οδό Ασκληπειού στο Ναύπλιο στο ύψος γνωστού supermarket.

Μία κύρια περαστική  που το είδε ειδοποίησε αμέσως τον Δήμο Ναυπλίου για να περισυλλέξει το τραυματισμένο σκυλί και να το μεταφέρει στον κτηνίατρο.

Οι εθελοντές που έφτασαν εκεί διαπίστωσαν ότι το σκυλί υποφέρει από τραυματισμό αλλά δεν είδαν καμία ανταπόκριση από τον Δήμο. Οι εθελοντές πιθανότατα κάποιοι από αυτούς αν όχι όλοι ειδοποιήθηκαν από κάποιους κατοίκους της περιοχής και έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να βοηθήσουν το σκυλί.

Οι εθελοντές σύμφωνα με έγκυρες πηγές ειδοποίησαν τον Δήμο στις 10:30 το πρωί ενώ το πρώτο τηλεφώνημα στον Δήμο έγινε από την κυρία που περαστική βρήκε το σκυλί σύμφωνα με έγκυρες πηγές μιάμιση ώρα πριν.

Ο Δήμος αργότερα έστειλε ένα φορτηγό γεμάτο μπάζα καθώς το κατάλληλο φορτηγό με το ειδικό κλουβί βρισκόταν αρκετά μακριά εκείνη την ώρα με αποτέλεσμα ο Δήμος να μην περισυλλέξει και να μην μεταφέρει στον κτηνίατρο ποτέ το σκυλί. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία το φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά του σκυλιού είναι κάποιου ιδιώτη που προσφέρθηκε να βοηθήσει καθότι ήταν αδύνατον το σκυλί αν μεταφερθεί μέσα σε ένα φορτηγό γεμάτο μπάζα. Παρόλα αυτά ο Δήμος φαίνεται πως προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα για την περίθαλψη του άτυχου αδέσποτου σκυλιού.

adespoto_travma-1-696x479

Δυστυχώς ενώ το αρμόδιο τμήμα του Δήμου για τα αδέσποτα ανήκει στην Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και είναι το ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΑΛΙΕΙΑΣ το συνεργείο περισυλλογής του Δήμου αποτελείται από υπαλλήλους του τμήματος καθαριότητας των οποίων η δουλειά είναι άλλη.Λεπτομέρειες για αυτό μπορείτε να διαβάσετε στην απόφαση του Δημάρχου που είναι δημοσιευμένη στην Διαύγεια και μπορείτε να την βρείτε και να την διαβάσετε εδώ. Επιπλέον κανείς δεν γνωρίζει αν το συνεργείο περισυλλογής του Δήμου είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο διότι όπως καταγγέλλουν οι εθελοντές που βοήθησαν το σκυλί στην οδό Ασκληπειού σε άλλη περίπτωση επιθετικού σκυλιού στην πρόνοια οι άνθρωποι που πήγαν να περισυλλέξουν το σκυλί δεν ήξεραν πως να το πιάσουν με κίνδυνο να πνιγεί το σκυλί από την θηλιά που του έβαλαν στον λαιμό για να το πιάσουν.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page