google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ποινή φυλάκισης δύο ετών χωρίς αναστολή για τη δολοφονία σκύλου στην Δράμα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ποινή φυλάκισης δύο ετών χωρίς αναστολή για τη δολοφονία σκύλου στην Δράμα

4b289dc3d1015f651d18c1b12eae95d0_L

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών  χωρίς αναστολή και χρηματική ποινή


5.000 ευρώ καταδικάστηκε ο άνδρας που σκότωσε τον σκύλο του  στο δημοτικό διαμέρισμα  Κυργίων του δήμου Δοξάτου  στις 2 Ιανουαρίου του 2018Η δίκη έγινε στις 14 Μαρτίου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Δράμας το οποίο αθώωσε τον δεύτερο κατηγορούμενο καθώς παραδέχθηκε ότι είχε βοηθήσει τον δράστη να μεταφέρει το ζώο ζωντανό αλλά δεν συμμετείχε στην θανάτωσή του. Δήλωσε δε μετανοημένος για την συμμετοχή του.

Το άτυχο ζώο βρέθηκε νεκρό μέσα σε τσουβάλι στο πίσω μέρος του σπιτιού του δράστη.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν το σκότωσε ο ίδιος αλλά χτυπήθηκε από κάποιο όχημα κατά την μεταφορά του στο σημείο όπου βρέθηκε. Ο ισχυρισμός του δεν έγινε δεκτός από το δικαστήριο το οποίο  του έκανε έντονες παρατηρήσεις για την συμπεριφορά του.

Η δίκη έγινε μετά από καταγγελία του φιλοζωικού σωματείου  “Προστατεύω” που δραστηριοποιείται στην περιοχή του δήμου Δοξάτου.


seleologo1
0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page