google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Προσοχή! Ανακαλούνται συσκευασίες καφέ γνωστής εταιρείας
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Προσοχή! Ανακαλούνται συσκευασίες καφέ γνωστής εταιρείας

kafes

Γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά του καφέ espresso, ανακαλεί συσκευασίες που δεν συμμορφώνονται με τα κατάλληλα πρότυπα παραγωγής,εξαιτίας ακατάλληλης μη-αυτοματοποιημένης τροφοδοσίας της μηχανής συσκευασίας. Συγκεκριμένα, η illycaffè S.p.A. ανακαλεί τις συσκευασίες 250gr καφέ σε κόκκους με ημερομηνία λήξης από 10/2019 έως 02/2020. Οι εν λόγω συσκευασίες είναι εύκολα αναγνωρίσιμες διότι δεν διαθέτουν τη βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στο κάτω μέρος, οπότε μπορεί να ανιχνευθεί μια ανώμαλη διόγκωση στη συσκευασία.

1-2

«Θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι ο καφές εντός των μη-συμμορφούμενων συσκευασιών παραμένει ο ίδιος καφές κορυφαίας ποιότητας και το πρόβλημα αφορά μόνο τη συσκευασία», εξηγεί η εταιρεία στην ανακοίνωσή της. Αυτές είναι οι μη συμμορφούμενες συσκευασίες:

2-1024x415

Οι καταναλωτές που αγόρασαν τα προϊόντα που αναφέρονται στην παραπάνω περιγραφή, καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπηρεσία εξυπηρέτησης καταναλωτών προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιστροφή και αντικατάσταση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την ανάκληση, καλέστε στις τηλεφωνικές μας γραμμές 213 090 5565 και 6972707625 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@kafeaterra.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page