google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Πύρινο μέτωπο η Αττική – Έχουν παραδοθεί σπίτια στις φλόγες!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Πύρινο μέτωπο η Αττική – Έχουν παραδοθεί σπίτια στις φλόγες!

4472220

Δύσκολη αναμένεται να  είναι η νύχτα στην Αττική, καθώς  οι μεγάλες πυρκαγιές που ακόμα μαίνονται ανεξέλεγκτες σε Κινέτα και ανατολική Αττική, με την Πυροσβεστική να δίνει μάχη με το χρόνο για την κατάσβεσή τους.

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει, λόγω των δυνατών ανέμων, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στην Καλλιτεχνούπολη στην Ραφήνα. Η πυρκαγιά έχει προκαλέσει ζημιές σε αρκετά σπίτια στις περιοχές Νταού Πεντέλης, Μάτι και Νέος Βουτζάς, ενώ νωρίτερα απομακρύνθηκαν παιδιά από κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα. Παράλληλα, πολλοί κάτοικοι των περιοχών απομακρύνθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία.

Την κατάσβεση της πυρκαγιάς  δυσκολεύουν όλο και πιο πολύ  οι δυνατοί άνεμοι, ενώ η πυρκαγιά έχει πλέον πάρα πολλά μέτωπα. Το βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι αποσύρονται τα εναέρια μέσα, ενώ  παράλληλα αυτή την ώρα επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Βουτζά 55 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ομάδες εθελοντών με δικά τους οχήματα.

penteli708a

Τρία άτομα με εγκαύματα από τη φωτιά μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα εκτελέστηκε εντολή για εκκένωση του Λύρειου Ιδρύματος στον χώρο του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονταν περίπου στα 40 άτομα.

Παράλληλα από περίπου τις 19:30 διενεργείται εκτροπή της κυκλοφορίας σε σημεία της λεωφόρου Μαραθώνος.

Ειδικότερα, η εκτροπή γίνεται στη λεωφόρο Μαραθώνος, από το ύψος της οδού Φλέμινγκ στο ρεύμα προς Μαραθώνα, στη συμβολή με τη Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο ρεύμα προς Μαραθώνα, στη συμβολή με την Αγίας Μαρίνας, στο ρεύμα προς Αθήνα και στην οδό Ποσειδώνος, από το Κόκκινο Λιμανάκι, στο ρεύμα προς Μαραθώνα.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page