google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Πώς να αποκρύψετε την γραμμή εργασιών στο δεύτερο monitor
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Πώς να αποκρύψετε την γραμμή εργασιών στο δεύτερο monitor

dual-m10

Μόλις συνδέσετε μια δεύτερη οθόνη στα Windows 10 στον υπολογιστή σας, θα παρατηρήσετε ότι και οι δύο οθόνες έχουν τη γραμμή εργασιών στο κάτω μέρος. Ίσως σε κάποιους να αρέσει αυτό αλλά ίσως σε ορισμένους χρήστες να είναι ενοχλητική, οπότε μπορείτε να την απενεργοποιήσετε.

Ανοίξτε το μενού Έναρξης, αριστερά θα δείτε το εικονίδιο με το γρανάζι, αυτό είναι οι Ρυθμίσεις ή κάντε αναζήτηση το κείμενο Ρυθμίσεις και τρέξτε το.

127

Πλοηγηθείτε στο Εξατομίκευση > Γραμμη εργασιών και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα που επισημαίνονται οι Πολλές οθόνες. Εάν έχετε μια δεύτερη οθόνη συνδεδεμένη, δεν θα πρέπει να εμφανίζεται με γκρι χρώμα (αλλά εάν δεν έχετε μια δεύτερη οθόνη επισυνάπτεται).

Απλά πατήστε Εμφάνιση γραμμής εργασιών σε όλες τις οθόνες να γίνει Ανενεργό και η γραμμή εργασιών θα εμφανίζεται μόνο στην κύρια οθόνη.

Για να αλλάξετε την κύρια οθόνη σας, πηγαίνετε πίσω στην κεντρική σελίδα Ρυθμίσεις των Windows , μεταβείτε στο Σύστημα > Οθόνη και κάντε κλικ την οθόνη που θέλετε ως κύρια. Τέλος πατήστε Εφαρμογή.

218

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page