google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με το βίντεο στο οποίο μαθητής τραμπουκίζει την καθηγήτριά του! |
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με το βίντεο στο οποίο μαθητής τραμπουκίζει την καθηγήτριά του! |

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με το βίντεο στο οποίο μαθητής από ΕΠΑΛ εμφανίζεται να τραμπουκίζει την καθηγήτριά του απαιτώντας να του σβήσει μία απουσία! Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Υπουργού Παιδείας κ.Νίκης Κεραμέως η οποία ζήτησε έρευνα για το συγκεκριμένο βίντεο και δήλωσε ότι:«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας»

Περσινό τελικά το βίντεο!

Το βίντεο σύμφωνα με τον κύριο Αλέξανδρο Κόπτση Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 δήλωσε ότι το βίντεο είναι περσινό και ότι ο μαθητής τιμωρήθηκε με αποβολή τον Ιανουάριο του 2019.

Σύμφωνα με τον κύριο Κόπτση, οι Περιφερειακοί Διευθυντές πληροφορήθηκαν για το περιστατικό από ιστοσελίδα και στη συνέχεια επιβεβαίωσαν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πέρσι τον Ιανουάριο και οι ποινές έχουν επιβληθεί στο μαθητή. «Το θέμα έχει λήξει.»  

Ωστόσο, «παρά το ότι έγινε πέρσι, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις σε ένα σχολείο που νοσεί, από την πρώτη ώρα στείλαμε ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό και όλους τους αρμόδιους φορείς.», διαβεβαίωσε ο κ. Κόπτσης, συμπληρώνοντας «όπου μπορούμε να παρέμβουμε θα παρέμβουμε».

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο:


1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page