google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σακουλάκι μεταφοράς καφέ για μοτοσυκλέτα | Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο αντικείμενο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σακουλάκι μεταφοράς καφέ για μοτοσυκλέτα | Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο αντικείμενο

sakoulametaforaspothrioukafe

Σακουλάκι μεταφοράς καφέ για μοτοσυκλέτα ώστε να παίρνεις μαζί τον καφέ σου όπου και αν πας!

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο αντικείμενο αλλά όχι ευρέως γνωστό σε όλους. Είναι απλά ένα πολύ χρήσιμο gadget στην ουσία το οποίο σου επιτρέπει να έχεις μαζί σου τον καφέ σου στην κυριολεξία παντού όταν κινείσαι  με μοτοσυκλέτα.

Στην Ελλάδα τον τελευταίο ένα χρόνο ίσως και λίγο παραπάνω έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται και μάλιστα από μεγάλες αλυσίδες καφετεριών και όχι μόνο.

Είναι κάτι το οποίο έχει περάσει πλέον ακόμα και στον φούρνο της γειτονιάς που πουλάει καφέ σε πλαστικό ποτήρι και σου δίνει και την σακουλίτσα μαζί έτσι ώστε να έχεις παντού τον καφέ σου ενώ οδηγείς την μοτοσυκλέτα σου!

Είναι φτηνό για να το αγοράσει κάποιος ακόμα και για να το έχει στο σπίτι του και να το χρησιμοποιεί όταν θέλει να οδηγήσει το δίκυκλό του.

Το καλύτερο; Είναι και οικολογικό!

Αρκετές εταιρείες κατασκευάζουν χάρτινες σακουλίτσες για να μεταφέρεις τον καφέ σου με ασφάλεια επάνω στο δίκυκλο και φυσικά οι σακούλες αυτές δεν είναι μίας χρήσης ούτε οι πλαστικές αλλά ούτε όμως και οι χάρτινες.

Επίσης τόσο οι πλαστικές πλέον αλλά πολύ περισσότερο οι χάρτινες σακουλίτσες είναι πολύ εύκολο να ανακυκλωθούν καθότι κατασκευάζονται είτε από χαρτί είτε πιθανότατα από βιοδιασπώμενο πλαστικό!

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page