google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση της 41χρονη Γεωργίας από το Γαλάτσι!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση της 41χρονη Γεωργίας από το Γαλάτσι!

KONSTANTINIDOY

Έφυγε από τα Χανιά για να επιστρέψει στο σπίτι της στην Αθήνα και εξαφανίστηκε.



Η Γεωργία Κωνσταντινίδου 41 χρόνων, αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης 1η Νοεμβρίου. Το προηγούμενο  βράδυ η εξαδέλφη της τη συνόδεψε στο λιμάνι  και την είδε να επιβιβάζεται στο πλοίο της γραμμής. Όταν έφτασε μίλησαν στο τηλέφωνο και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Αστυνομικοί που έψαξαν το διαμέρισμα της στο Γαλάτσι, ανέφεραν πως παρουσίαζε εικόνα πολύμηνης εγκατάλειψης.

Η Γεωργία που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, δεν εργάζεται και δεν έχει άλλους συγγενείς στην Αθήνα. Μετά το θάνατο του πατέρα της έμενε σε διάφορα ξενοδοχεία, από άρνηση να επιστρέψει στο πατρικό της.

Η εξαδέλφη της σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το «Τούνελ», απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη της, να βοηθήσει.

Η αγνοούμενη έχει ύψος 1.63.

Με πληροφορίες από το anikolouli.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page