google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σε συζητήσεις PayPal και Amazon για να επιτρέπεται και αυτός ο τρόπος πληρωμής
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σε συζητήσεις PayPal και Amazon για να επιτρέπεται και αυτός ο τρόπος πληρωμής

588ce6ad84a27_paypalamazon-thumb-jpg-919652c3990acb04efcd8fa9750e2560

Από την στιγμή που PayPal και eBay έπαψαν να είναι η ίδια εταιρία, η PayPal απέκτησε την δυνατότητα να πηγαίνει σε ανταγωνιστές του eBay και να τους προτείνει να υιοθετήσουν το PayPal ως μία από τις μεθόδους πληρωμής τους. Μία από αυτές τις εταιρίες με τις οποίες είναι σε συζητήσεις η PayPal, είναι η Amazon.

Σύμφωνα με τον Schulman, είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε μεγάλο έμπορο λιανικής να μην επιθυμεί το PayPal ως μέθοδο πληρωμής. Πολλοί από τους χρήστες της PayPal, δεν επιθυμούν να δίνουν τα στοιχεία της κάρτας τους σε κάθε μαγαζί στο οποίο ενδεχομένως πραγματοποιούν αγορές, οπότε μια συμφωνία μεταξύ Amazon και PayPal θα μπορούσε να έχει θετικές επιπτώσεις και για την ίδια την Amazon. Το μόνο που θα οδηγούσε την Amazon να συνεχίσει να απορρίπτει τυχόν συνεργασία με την PayPal, είναι η επιθυμία της Amazon να δημιουργήσει την δική της ανταγωνιστική υπηρεσία πληρωμών. Ήδη η Amazon επιτρέπει σε καταναλωτές να χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στην Amazon για την αγορά προϊόντων από άλλους λιανεμπόρους.

΄Πηγή: Thelab.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page