google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον δάσκαλο της Βοιωτίας
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον δάσκαλο της Βοιωτίας

daskalospornografia

Δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της Βοιωτίας συνελήφθη από τις αρχές γιατί είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας. Το διαδικτυακό ίχνος του δασκάλου εντόπισε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στην συνέχεια με εντολή της εισαγγελίας πρωτοδικών έγινε άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου και την Τρίτη με διακριτικότητα τον συνέλαβαν μέσα στο σχολείο.

Στο σπίτι του δασκάλου βρέθηκαν 5 σκληροί δίσκοι καθώς και 279 βίντεο φρίκης με υλικό από σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων τα οποία και κατασχέθηκαν από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

ο 49χρονος δάσκαλος που υπηρετούσε ως αναπληρωτής στο δημοτικό σχολείο στο Κυριάκι Βοιωτίας κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας μέχρι να απολογηθεί.

ο 49χρονος εκπαιδευτικός ήταν άτομο πέραν πάσης υποψίας καθώς από τον Σεπτέμβρη που διορίστηκε δεν είχε δώσει το παραμικρό στίγμα υποψίας καθότι πήγαινε πάντα σιωπηλός σε καθημερινή βάση από το από το σπίτι στο σχολείο και από το σχολείο στο σπίτι χωρίς να δώσει την παραμικρή υποψία σε κανέναν κάτοικο του χωριού.

Στο Κυριάκι Βοιωτίας όλοι οι κάτοικοι είναι σοκαρισμένοι καθώς δεν περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο στο χωρίο τους όπου έχει ήδη δρομολογηθεί η αντικατάσταση του δασκάλου με άλλον εκπαιδευτικό ενώ στα παιδιά του σχολείου στήριξη θα παρέχουν ειδικοί ψυχολόγοι.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:


0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page