google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σπάτα: Πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ και είπε «Σιγά μην οδηγήσει ο ανάπηρος με τη βροχή»
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σπάτα: Πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ και είπε «Σιγά μην οδηγήσει ο ανάπηρος με τη βροχή»

Για μια ακόμη φορά ένα περιστατικό ασυνείδητων οδηγών που παρκάρουν σε θέσεις ΑμΕΑ καταδεικνύει την έλλειψη ανθρωπιάς και οδηγικής παιδείας ορισμένων από αυτούς. Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη, στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα, δύο οχήματα έκαναν κατάληψη στις ειδικές θέσεις παρκαρίσματος για άτομα με αναπηρία.

Όπως βλέπετε στις παρακάτω εικόνες, οι ιδιοκτήτες ΙΧ επέλεξαν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους ακριβώς πάνω στην ένδειξη ΑμεΑ, αδιαφορώντας για τους συμπολίτες τους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

img-59ba653c10c6c84b1cf620fc8d803a29-v_0

Το απογοητευτικό της υπόθεσης ωστόσο δεν σταματάει εκεί. Όταν μια περαστική τούς έκανε παρατήρηση, η απάντηση του ενός οδηγού ήταν η εξής: «Σιγά μη βγει ο ανάπηρος να οδηγήσει μέσα στη βροχή!».

img_20190103_135304_1

Καταγγελία αναγνώστη σε αναδημοσίευση από το kataggeilteblog

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page