google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σπείρα νοίκιαζε πολυτελή αυτοκίνητα και μετά τα δήλωνε ως κλεμένα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σπείρα νοίκιαζε πολυτελή αυτοκίνητα και μετά τα δήλωνε ως κλεμένα

large_1

Μια πολύ κερδοφόρα αλλά και ριψοκίνδυνη  κομπίνα είχαν στήσε ιτα μέλη μιας σπείρας της οποίας ο εγκέφαλος την καθοδηγούσε μέσα από την φυλακή όπου βρίσκεται.  Τα μέλη της σπείρας φαίνεται ότι νοίκιαζαν πολυτελή αυτοκίνητα από εταιρίες και στη συνέχεια τα δήλωναν ως κλεμμένα, με σκοπό προφανώς να τα πουλήσουν λαθραία.. Ωστόσο, η τύχη όπως αποδέιχθηκε δεν ήταν με το μέρος τους καθότι η ασφάλεια της  Θεσσαλονίκης κατάφερε να τους εξαρθρώσει.

Ως μέλη της σπείρας  έχουν ταυτοποιηθεί τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, τα μλεη της σπείρας φαίνεται ότι έχουν ηλικία από 28 έως 44 ετών, και παραλλήλα μεταξύ αυτών και ο ανθρώπος που φαίνεται να είναι το μεγάλο κεφάλι της σπείρας. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για 34χρονο Έλληνα, ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο βρίσκεται έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για ένοπλες ληστείες, που φέρεται ότι διέπραξε σε καταστήματα των Αθηνών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εγκληματική ομάδα έδρασε την περίοδο από το Νοέμβριο του 2016 έως τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, διάστημα κατά το οποίο με τον παραπάνω τρόπο υπεξαίρεσε επτά αυτοκίνητα από εταιρίες ενοικιάσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα. Δύο από τα οχήματα εντοπίστηκαν και παραδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία στάλθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων θυμάτων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ και newsbeast.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page