google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Στην φάκα της ΑΑΔΕ ετοιμάζονται να πέσουν όλα τα ανασφάλιστα οχήματα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Στην φάκα της ΑΑΔΕ ετοιμάζονται να πέσουν όλα τα ανασφάλιστα οχήματα


Στην φάκα της ΑΑΔΕ ετοιμάζονται να πέσουν όλα τα οχήματα, τα οποία είναι ανασφάλιστα ή δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, ή ακόμα και τα οχήματα εκείνα για τα οποία έχει ανακληθεί για κάποιον λόγο η άδεια της κυκλοφορίας του, αλλά καθώς επίσης και όσα έχουν δηλωθεί κλεμμένα στην ΕΛ.ΑΣ..


Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα Audit-Car που ετοιμάζει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα δίνει τη δυνατότητα στους ελεγκτικούς μηχανισμούς να «βλέπουν» τα στοιχεία κάθε οχήματος, όπως την ημερομηνία έκδοσης άδειας κυκλοφορίας, την πιθανή ανάκληση της άδειας, την καταβολή τελών κυκλοφορίας, την περίοδο ασφαλιστικής κάλυψης, τους ελέγχους ΚΤΕΟ αλλά και την ένταξη στο μητρώο κλεμμένων οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ.


Παράλληλα έρχεται μία ακόμα νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία θα μπορεί να παρέχει στους ιδιοκτήτες των οχημάτων, πολύ σοβαρές και συγχρόνως αρκετά λεπτές πληροφορίες για τα οχήματά τους.


Μέσω της εφαρμογής my Auto και μέσα από την ψηφιακή πύλη gov.gr οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα μπορούν να πληροφορούνται στοιχεία για την άδεια του οχήματός τους, την ασφαλιστική κάλυψη, τους ελέγχους ΚΤΕΟ κ.λ.π.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page