google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Στον Ηρακλή ανήκει το ακέφαλο πτώμα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Στον Ηρακλή ανήκει το ακέφαλο πτώμα

HATZINAS

Φωτογραφία από το anikolouli.gr



Με τη μέθοδο ανάλυσης DNA ταυτοποιήθηκε το ακέφαλο πτώμα που εντοπίστηκε στις αρχές του μήνα στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου, από άνδρες του Λιμενικού.



Η σορός που βρέθηκε την 1η Οκτωβρίου σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, ανήκει στον Ηρακλή Χατζίνα για τον οποίο είχε εκδοθεί Silver Alert. Η μητέρα του, που τον αναζητούσε έδωσε δείγμα γενετικού υλικού, το οποίο εξετάστηκε από τις Αρχές.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το πτώμα δεν είχε κεφάλι, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άκρα ενώ φορούσε τζιν παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς βρισκόταν σε δύσβατο σημείο μεταξύ θάλασσας και βραχώδους περιοχής.

Ο άτυχος 49χρονος, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε χαθεί στις 6 Σεπτεμβρίου από το σπίτι όπου ζούσε με τη μητέρα του στο Αιγάλεω.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page