google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Συλλήψεις υπαλλήλων του υπουργείου μεταφορών για έκδοση πλαστών διπλωμάτων
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Συλλήψεις υπαλλήλων του υπουργείου μεταφορών για έκδοση πλαστών διπλωμάτων

peripoliko_astynomia

Σοβαρή υπόθεση εκτιλύσεται γύρω από το θέμα της έκδοσης πλαστών διπλωμάτων οδήγησης από την υπηρεσία του υπουργείου μεταφορών στον νότιο τομέα της Αθήνας.

Πρόκειται για χρηματισμό υπαλλήλων και χωρίς καν την παρουσία των υποψηφίων οδηγών, πράγμα το οποίο αποκαλύφθηκε μετά από μεθοδευμένη έρευνα της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο!

Οι άνθρωποι των εσωτερικών υποθέσεων  ήδη έχουν μπει  στην διεύθυνση του υπουργείου μεταφορών στον Άλιμο και  προχωρούν σε συλλήψεις, ενώ παράλληλα στην συγκεκριμένη  υπόθεση φαίνεται να εμπλέκονται τουλάχιστον 9 υπάλληλοι της ίδιας υπηρεσίας. Ανάμεσά τους μάλιστα φέρεται να βρίσκεται και η διευθύντρια της υπηρεσίας, η οποία και συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους υπαλλήλους.

Από την αστυνομία επίσης κλήθηκαν και έχουν αρχίσει έρευνα οι επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης, και παράλληλα ολοκληρώνεται πλέον η προανάκριση από την διεύθυνση των εσωτερικών υποθέσεων με σκοπό  να εξακριβωθεί το πόσα χρόνια πριν υπήρχε αυτή  η παράνομη δραστηριότητα αλλά επίσης  και τα ποσά που έχουν βάλει στις τσέπες τους όλοι οι εμπλεκόμενοι

Από αρμόδιους αξιωματικούς αναφέρθηκε, ότι σίγουρα  κάποιοι από τους εμπλεκόμενους φαίνεται να έκαναν πολυτελή ζωή…

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page