google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Συνελήφθη άτομο που κατέθεσε λεφτά στο «Επαναστατικό Ταμείο»
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Συνελήφθη άτομο που κατέθεσε λεφτά στο «Επαναστατικό Ταμείο»

ANTITROMOKRATIKI

Η σύλληψη έγινε στην Κύπρο και ο συλληφθείς αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα

Ένα άτομο συνέλαβαν οι αρχές στην Κύπρο με την κατηγορία ότι είναι χρηματοδότης του «Επαναστατικού Ταμείου». Σε βάρος του συλληφθέντα υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης για σχέσεις με την τρομοκρατία.

Όπως μεταδίδει η τηλεόραση της ΕΡΤ, επικαλούμενη αποκλειστικές πληροφορίες, ο συλληφθείς αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την 15η σύλληψη για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας που γίνεται από τις αρχές Μαΐου, μετά από πολλαπλά εντάλματα που εξέδωσε ο ειδικός Εφέτης ανακριτής για θέματα τρομοκρατίας. Τα εντάλματα έχουν εκδοθεί για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο συλληφθείς φέρεται να κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που συνδέεται με τη δράση του Κωνσταντίνου Γιατζόγλου, που είχε συλληφθεί για την επίθεση με τρομοδέμα σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου. Αυτός ο λογαριασμός είχε ανοιχτεί με πλαστή ταυτότητα.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ήταν η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται άτομα για καταθέσεις στο λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο», ενώ πιθανότατα θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς οι 14 συλληφθέντες δεν ενεργούσαν από μόνοι τους, αλλά κατόπιν εντολών από άγνωστα άτομα, τα οποία αναζητούνται.


news_logo_header
0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page