google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Συνελήφθη γυναίκα που δημοσίευε συνταγές για φόλες
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Συνελήφθη γυναίκα που δημοσίευε συνταγές για φόλες

cat-300572_960_720

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγος της γυναίκας που προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου υποστήριξε ότι ο ίδιος έγραψε την επίμαχη ανάρτηση που δημοσίευε την συνταγή για τις φόλες θέλοντας όπως ισχυρίστηκε να κάνει πλάκα σε έναν φίλο του!

foles1-1

Κάποια ο σύζυγος της γυναίκας υποστήριξε με ανάρτηση στον ίδιο λογαριασμό ότι εκείνος κρυβόταν πίσω από την απαράδεκτη αυτή ανάρτηση με σκοπό να κάνει πλάκα σε έναν φίλο του!

Η συγκεκριμένη δημοσίευση περιείχε αναλυτική περιγραφή με τα υλικά που θα χρειαστούν για τα θανατηφόρα δολώματα για τις γάτες, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις με πολλούς χρήστες να γράφουν αρνητικά σχόλια και να κάνουν συνεχώς αναφορές στο προφίλ της.

Το αποτέλεσμα ήταν να παρέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και η γυναίκα στην οποία ανήκει το προφίλ αναγκάστηκε να διαγράψει την επίμαχη ανάρτηση και φυσικά να κλείσει τον λογαριασμό της.

Η ίδια ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι το έκανε για πλάκα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ζητηθεί και η παρέμβαση του εισαγγελέα για την υπόθεση.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page