google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου σε γειτονιά της Κωνσταντινούπολης – Τέσσερις νεκροί
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου σε γειτονιά της Κωνσταντινούπολης – Τέσσερις νεκροί

fde5acb2b3e33574f47264f92646a62f_XL

photo: Eurokinissi



Στρατιωτικό ελικόπτερο έπεσε στην Κωνσταντινούπολη μέσα σε κατοικημένη περιοχή σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κυβερνήτης της πόλης.


Τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν, όταν στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη σήμερα σε κατοικημένη περιοχή στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, ενώ επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση.

Την ανακοίνωση του θανάτου των τεσσάρων στρατιωτών έκανε ο κυβερνήτης της πόλης Άλι Γερλίκαγια μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Το ελικόπτερο κατέπεσε στη συνοικία Τσέκμεκοϊ, στις 18.51, τοπική ώρα, σύμφωνα πάντα με τον κυβερνήτη, κοντά σε μια περιοχή όπου υπάρχουν κτίρια διαμερισμάτων. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα μεταξύ των πολιτών που βρίσκονταν στο έδαφος, πρόσθεσε.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα. Νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι η συντριβή του ελικοπτέρου πιθανότατα οφείλεται σε μηχανική βλάβη.

Με πληροφορίες από το dikaiologitika.gr

1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page