google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σύστημα ελέγχου γνησιότητας για τα luxury προϊόντα στο eBay
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σύστημα ελέγχου γνησιότητας για τα luxury προϊόντα στο eBay

tromaktiko17602

Προκειμένου να ”καθησυχάσει” τους αγοραστές, το eBay ανακοίνωσε ότι θα θέσει σε λειτουργία ένα σύστημα ελέγχου για τα… πολυτελή προϊόντα. Δεν είναι λίγοι οι καχύποπτοι με τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω internet, ειδικά όταν πρόκειται για ακριβά προϊόντα που μπορεί να στοιχίζουν χιλιάδες ευρώ η καχυποψία μεγαλώνει. Έτσι ο δημοφιλής προορισμός για online αγορές θέτει σύστημα ελέγχου γνησιότητας, ώστε να μπορούν οι καταναλωτές του να ψωνίζουν άφοβα, χωρίς να ανησυχούν για το αν όντως το προϊόν που επιθυμούν είναι αυθεντικό ή όχι.

Ο έλεγχος του ebay, θα αφορά για αρχή 12 luxury brands, όπως Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Prada και Valentino. Δυστυχώς η υπηρεσία αυτή, θα κοστίζει επιπλέον στους καταναλωτές του ebay και θα είναι διαθέσιμη για τα προϊόντα που η τιμή τους ξεπερνάει τα $500 δολάρια.

Πηγή tro-ma-ktiko

1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page