google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τάισαν φόλα αδέσποτο σκυλί εν μέσω ψύχους στο Αμύνταιο Φλώρινας – Τραγικές εικόνες (βίντεο)
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τάισαν φόλα αδέσποτο σκυλί εν μέσω ψύχους στο Αμύνταιο Φλώρινας – Τραγικές εικόνες (βίντεο)

marketnews_skylos_flwrina_fola_new

Ενα ακόμη τραγικό περιστατικό δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων καταγράφηκε , μετά το πρώτο περιστατικό στις 9 του μήνα,  σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στο Αμύνταιο Φλώρινας, στο κέντρο της πόλης. Ένα φιλήσυχο αδέσποτο περίπου 2 ετών, το οποίο από μικρό κούτσαινε και είχε χάσει πέρυσι την αδερφή του από φόλα, προσπαθούσε να επιβιώσει τις πολικές θερμοκρασίες μέσα στο χιόνι. Μέχρι που κάποιος “συνάνθρωπος” μας το τάισε φόλα. Αυτό πάλευε να επιβιώσει στο μέσα στον παγετό κι εκείνος το τάισε τον θάνατο.

Στο βίντεο φαίνεται το έρημο ζώο που προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή. Το ζώο κατάφερε να επιβιώσει. Αυτή την φορά στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του, αύριο όμως; Η εθελόντρια που το διέσωσε δεν έχει χώρο φιλοξενίας, το σπίτι της είναι γεμάτο. Το σκυλάκι ψάχνει το παντοτινό του σπίτι, ψάχνει τον άνθρωπο που θα το προστατεύει από κακοποιήσεις και φόλες. Αν θέλετε να τον σώσετε για πάντα καλέστε στο 6972851131.

Με πληροφορίες από το marketnews.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page