google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ταΐστρες για τα αδέσποτα σκυλιά τοποθετεί ο Δήμος Τρίπολης
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ταΐστρες για τα αδέσποτα σκυλιά τοποθετεί ο Δήμος Τρίπολης

Ταΐστρες για τα αδέσποτα σκυλιά τοποθετεί ο Δήμος Τρίπολης σε όλη την πόλη της Τρίπολης με σκοπό να δώσει μία μόνιμη λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα της σίτισης των αδέσποτων σκυλιών και ειδικά τώρα αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, όπου πολλοί φιλόζωοι αδυνατούν λόγω της κατάστασης να ταΐσουν τα αδέσποτα σκυλιά.

Ήδη τοποθετήθηκαν οι πρώτες ταΐστρες περιφερειακα της πόλης της Τρίπολης όπου υπάρχουν αδεσποτάκια ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν και άλλες ταΐστρες ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Ελπίζουμε να μην σταματήσει εκεί ο Δήμος Τρίπολης αλλά να συνεχίσει και με τοποθέτηση ποτιστρών σε όλη την πόλη για τα αδεσποτάκια.

Είναι πραγματικά μία πολύ αξιόλογη κίνηση και ενέργεια εκ μέρους του Δήμου Τριπόλεως και μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Δήμοι της Ελλάδας. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει αυτό καθώς θα λυθεί έτσι πολύ σύντομα ευελπιστούμε το μεγάλο ζήτημα που υπάρχει Πανελλαδικά και είναι αυτό της σίτισης και του ποτίσματος των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.





1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page