google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τι απαντά ο Πολιτιστικός & Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης για το νέο περιστατικό με τις φόλες
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τι απαντά ο Πολιτιστικός & Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης για το νέο περιστατικό με τις φόλες

Ο Πολιτιστικός & Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης επιχειρεί να δώσει την δικιά του εξήγηση για το νέο κρούσμα φόλας στην περιοχή της Τρίπολης πρόσφατα, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας και έγινε γνωστό στο πανελλήνιο αφού υπήρξε θέμα αναφερόμενο αποκλειστικά σε αυτό το ζήτημα σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων γνωστού τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Πολιτιστικός & Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης στο δελτίο τύπου που εξέδωσε χαρακτηριστικά αναφέρει ότι:

«Η πρακτική συστηματικής εξόντωσης των αδέσποτων με φόλα, είδε το φως της δημοσιότητας και έγινε γνωστή στο πανελλήνιο. Κατόπιν αυτού ενημερωθήκαμε σήμερα από την κτηνιατρική υπηρεσία, ότι αύριο θα έρθει στο χώρο μας για έλεγχο.

Άραγε αποτελεί σύμπτωση η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου για έλεγχο? Το ποιος έχει εκτεθεί από αυτήν την κατάσταση, καθώς και τον ποίον δεν βολεύει η ύπαρξη μιας φιλοζωικής που δεν σκύβει το κεφάλι, δεν έχει πάρει ούτε μισό ευρώ από δημόσιο χρήμα, δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος είναι προφανές. 

Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν η δημοτική αρχή λοιπόν προσπαθεί να μας αναγκάσει, να επιστρέψουν τα σκυλιά που φιλοξενούμε στον τόπο που περισυλλέχθηκαν, δηλαδή στις πλατείες και στις γειτονιές της Τρίπολης .»

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page