google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Το Snapchat συγκέντρωσε 3,4 δισ. δολάρια με την είσοδο στο χρηματιστήριο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Το Snapchat συγκέντρωσε 3,4 δισ. δολάρια με την είσοδο στο χρηματιστήριο

4ea3575c0ba7573c78c71ee28bbbf37b

Εντυπωσιακή ήταν η είσοδος της Snapchat Inc., ιδιοκτήτριας του Snapchat, στο χρηματιστήριο. Έτσι, με την αρχική δημόσια προσφορά, η εταιρεία κατάφερε να συγκεντρώσει 3,4 δισ. δολάρια, εκτινάσσοντας τη χρηματική της αξία στα 33 δισ. δολάρια.


Λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης από τους Evan Spiegel και Bobby Murphy, συνιδρυτές της Snapchat Inc., η αξία της μετοχής αυξήθηκε κατά 41% από την αρχική τιμή διαπραγμάτευσης των 17 δολαρίων, φθάνοντας τα 24 δολάρια. Κατά συνέπεια, η χρηματιστηριακή αξία της αυτή τη στιγμή είναι τριπλάσια από του Twitter, το οποίο αποτιμάται στα 11 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πλατφόρμας, 158 εκατομμύρια άνθρωποι τη χρησιμοποιούν καθημερινά, ανταλλάσσοντας μεταξύ τους 2,5 δισ. «snaps». Αν και αυτά τα νούμερα δεν μπορούν να συγκριθούν με τις επιδόσεις του Facebook, το πλεονέκτημα του Snapchat είναι η μικρή ηλικία των χρηστών της, οι οποίοι κατά μέσο όρο περνούν στην πλατφόρμα καθημερινή 30 λεπτά της ώρας.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page