google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τραγικό τροχαίο στην Αγίου Μελετίου: Παρέσυρε ζευγάρι και τους άφησε να ξεψυχήσουν
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τραγικό τροχαίο στην Αγίου Μελετίου: Παρέσυρε ζευγάρι και τους άφησε να ξεψυχήσουν

BBN7qSd.img

Τραγικό θάνατο βρήκαν τα ξημερώματα της Κυριακής δύο νέοι άνθρωποι στο κέντρο της Αθήνας, όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 3 στην οδό Αγίου Μελετίου, όταν η μοτοσικλέτα η οποία κινούνταν αντίθετα στον δρόμο συγκρούστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ο νεαρός οδηγός της μηχανής, 26 ετών, αλβανικής καταγωγής, εξέπνευσε σχεδόν αμέσως μετά το τρακάρισμα, ενώ η 23χρονη συνεπιβάτης του, από την Πολωνία, τραυματίστηκε σοβαρά και λίγες ώρες αργότερα, εξέπνευσε.

Ο οδηγός του ΙΧ αντί να βοηθήσει το αιμόφυρτο ζευγάρι ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε από το σημείο. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του οδηγού, που εγκατέλειψε τους δύο νεαρούς. Μάλιστα, φέρονται να έχουν συλλέξει στοιχεία από την περιοχή του τροχαίου και αναζητούν υλικό από κάμερες για να εντοπίσουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου.

Με πληροφορίες από το newsbeast.gr

1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page