google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τραγωδία δίχως τέλος στην Ραφήνα! Επιβεβαιωμένα νεκρό νεογέννητο βρέφος!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τραγωδία δίχως τέλος στην Ραφήνα! Επιβεβαιωμένα νεκρό νεογέννητο βρέφος!

ektakthpyrkagies

Τραγωδία δίχως τέλος εκτυλίσσεται στην Ραφήνα και ειδικά μετά την είδηση ότι το νεογέννητο βρέφος  που κρατούσαν στην αγκαλιά τους οι γονείς του την στιγμή που εγκατέλειπαν το σπίτι τους στην Ραφήνα είναι νεκρό.

Οι δύο γονείς αγκαλιά με το 6 μηνών μωράκι τους έφυγαν από το σπίτι τους πανικόβλητοι λόγω της πυρκαγιάς και έτρεξαν στην παραλία. Εκεί τους περισυνέλεξε σκάφος και αφού τους μετέφερε σε ασφαλές μέρος και αποβιβάστηκαν διαπίστωσαν ότι το νεογέννητο βρέφος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς προφανώς και το μετέφεραν εσπευσμένα στον νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή το άτυχο μωράκι μετά από λίγη ώρα κατέληξε βυθίζοντας τους γονείς του στο πένθος.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page