google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τροχαία Αττικής: Καταγράφηκαν 431 παραβάσεις μέσα σε τρεις ημέρες – όλες οι παραβάσεις αφορούσ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τροχαία Αττικής: Καταγράφηκαν 431 παραβάσεις μέσα σε τρεις ημέρες – όλες οι παραβάσεις αφορούσ

bicyclist-hit-by-distracted-driver

Κατά την διάρκεια ελέγχων σε διερχόμενα οχήματα από την τροχαία Αττικής κατά την περίοδο 17-18-19/10/2018 εντοπίστηκαν μέσα σε ένα μόλις τριήμερο 431 παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας αναφορικά με την χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την διάρκεια της οδήγησης.

Οι έλεγχοι της τροχαίας Αττικής πραγματοποίησαν τους ελέγχους κατά το προαναφερόμενο τριήμερο με σκοπό τον εντοπισμό των οδηγών παραβατών που οδηγούν και παράλληλα χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο.

Συνολικά λοιπόν βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς της τροχαίας 431 τέτοιου τύπου παραβάσεις ενώ παράλληλα αφαιρέθηκαν 398 πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, 367 άδειες κυκλοφορίας και 356 διπλώματα οδήγησης.

Καλό θα είναι λοιπόν οι οδηγοί να μην χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο κατά την διάρκεια της οδήγησης ενώ αν είναι απολύτως απαραίτητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κινητό μόνο πάνω σε ειδική βάση στο πεδίο όρασης του οδηγού ή με την χρήση ασύρματου ακουστικού bluetooth.  Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση καλό θα είναι οι οδηγοί να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητό τους σε κάποιο κατάλληλο σημείο στάθμευσης προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page