google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τώρα θα κατηγορήσουμε και τις οικογένειες για την διασπορά του κορονοϊού;
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τώρα θα κατηγορήσουμε και τις οικογένειες για την διασπορά του κορονοϊού;

Έγινε ενημέρωση: 29 Αυγ 2021


Μία κινεζοαμερικανική έρευνα έδειξε όπως προβάλλεται από πολλά media, ότι στην διάρκεια ενός lockdown για την μετάδοση του κορονοϊού ευθύνονται οι επαφές ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας και γενικά ανάμεσα σε όσους μένουν μαζί, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τη συνέχιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη διάρκεια ενός lockdown.


Δηλαδή τώρα με μία έρευνα επιχειρούμε να ρίξουμε την ευθύνη της μετάδοσης και της εξάπλωσης του κορονοϊού στην κάθε μία ελληνική οικογένεια που αυτή την στιγμή βρίσκεται εδώ και τουλάχιστον 20 και πλέον μέρες κλεισμένη μέσα στο σπίτι της λόγω lockdown;


Μα είμαστε σοβαροί τώρα που θα κατηγορήσουμε και όλες τις ελληνικής οικογένειες ότι είναι εστίες μετάδοσης αυτού του φονικού ιού;

Οι ευθύνες το που πρέπει να αποδοθούν είναι ξεκάθαρο νομίζω αφού η ηγεσία αυτής της χώρας μέχρι τώρα δεν κατάφερε ούτε στο ελάχιστο να μειώσει τα κρούσματα, αφού μέχρι τώρα δεν έχει επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα υγείας ως όφειλε, δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα τεστ σε κάθε πολίτη του ελληνικού κράτους οπότε και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα και αυτήν την στιγμή πόσοι από εμάς μπορεί να νοσούν και να μην το γνωρίζουν καν αφού δεν έχουν εξεταστεί για τον κορονοϊό και μπορεί να νοσούν και να μην το γνωρίζουν επειδή και δεν έχουν όπως προ είπαμε εξεταστεί αφού το τεστ κοστίζει πολύ ακριβά, αυτή την στιγμή ξεκινάει η τιμή του στα 40€, ενώ θα έπρεπε να είναι δωρεάν για όλους, είτε γιατί μπορεί να είναι ακόμα και ασυμπτωματικοί ασθενείς και για αυτό ενδεχομένως να μην γνωρίζουν καν ότι νοσούν.


Το αποτέλεσμα ποιο είναι; Μα φυσικά ότι δεν μπορούν να προστατέψουν τους γύρω τους ανθρώπους και κυρίως τις ίδιες τις οικογένειές του αν δεν γνωρίζουν ότι νοσούν αφού το κράτος μας λόγω του υψηλού κόστους του τεστ δεν τους δίνει το δικαίωμα αυτό!


Ο λόγος της εξάπλωσης του φονικού ιού covid19 στην χώρα μας είναι ένας και μοναδικός! Τα αμέτρητα λάθη και τα ανύπαρκτα μέτρα από την πλευρά όλων των αρμοδίων.


Ειδικότερα από την πρώτη στιγμή που άνοιξε η εστίαση μετά την πρώτη καραντίνα και δόθηκε στους ιδιοκτήτες καφεζυθεστιατορίων να πάρουν όλους τους δημόσιους χώρους δωρεάν και να βγάλουν έξω όσα τραπεζοκαθίσματα θέλουν, αυτό από μόνο του δείχνει ότι τα καταστήματα εστίασης αποτελούν πηγή και εστία μετάδοσης του κορονοϊού αφού όλοι σε αυτά καθόντουσαν εκεί αναγκαστικά χωρίς μάσκες!


Τι έπρεπε όμως να γίνει και τι έγινε τελικά;


Τελικά ενώ θα έπρεπε να μειωθούν στο 80% τα τραπέζια στην εστίαση και στις καφετέριες προκειμένου να αυξηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων που απολάμβαναν τον καφέ και το φαγητό τους, έγινε ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ούτε τα τραπέζια μειώθηκαν αλλά ούτε όμως και τα κρούσματα! Όλα έγιναν δηλαδή καθαρά και μόνο για να διασφαλιστούν τα κέρδη της εστίασης!


Επιπλέον δεν έκλεισαν τα σύνορα έτσι ώστε να δουλέψουμε μόνο με τον ντόπιο τουρισμό αφού όπως αποδείχτηκε πολλά κρούσματα προήλθαν από τουρίστες στο εξωτερικό οι οποίοι όμως ήρθαν στην χώρα μας χωρίς καν να έχουν εξεταστεί.


Επιπλέον άνοιξαν κανονικά τον Σεπτέμβρη τα σχολεία χωρίς να έχουν παρθεί όλ ατα αναγκαία μέτρα, όπως προσλήψεις εκπαιδευτικών για να καλυφθούν τα κενά προκειμένου να καταστεί δυνατό να μπορέσουν να δημιουργηθούν ολιγομελή τμήματα με 15 μαθητές το πολύ ανά τάξη για να υπάρχουν οι αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ τους.


Μετά ήρθαν και οι μάσκες με υποχρέωσή μας να τις φοράμε αλλιώς θα πέσει ο βούρδουλας με την επιβολή προστίμου. Ναι αλλά γιατί όμως ενώ όλοι μας εδώ και μήνες πλέον φοράμε μάσκες τα κρούσματα αυξάνονται και μάλιστα με εκθετικό πλεόν ρυθμό;


Μάλλον γιατί αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ο τρόπος με τον οποίο ο κορονοϊός μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο με άλλον τρόπο πέραν της εισπνοής αφού από αυτήν μας προστατεύει η μάσκα.


Το πρόβλημα αυτό της μετάδοσης του κορονοϊού είναι πολύ σοβαρό και πολύ μεγάλο με τους ιθύνοντες να λένε ξανά ξανά ότι ΄τοι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει έχει ήδη γίνει.


Αμ δε που δεν έχει γίνει ότι θα μπορούσε να έχει γίνει και η ίδια η ιστορία έρχεται τώρα να τους διαψεύσει. Πραγματικά σας ζητώ συγγνώμη για όλο αυτό το μακροσκελές κείμενο αλλά θεωρώ ότι δυστυχώς δεν έχω άλλο τρόπο για να αναδείξω όλες αυτές τις πτυχές και τις πλευρές αυτού του πολύ σοβαρού ζητήματος.

2 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page