google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Υπάλληλοι της ΔΕΗ γκρέμισαν φωλιά πελαργών στη Μεσσούνη
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Υπάλληλοι της ΔΕΗ γκρέμισαν φωλιά πελαργών στη Μεσσούνη

Και όμως είναι δυνατόν να συνέβη και αυτό το αποτρόπαιο πράγμα. Πριν από λίγες μέρες συνεργείο της ΔΕΗ κατέφθασε στην Μεσσούνη της Κοζάνης με μοναδικό σκοπό να γκρεμίσει μία φωλιά πελαργών.

Το αποτρόπαιο αυτό γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την φωλιά τους οι πελαργοί αλλά επίσης και να σκοτωθούν τα αγέννητα πουλάκια εξαιτίας του ότι οι ασυνείδητοι υπάλληλοι της ΔΕΗ έσπασαν τα αυγά των πελαργών, χωρίς όμως να δείξουν πραγματικά κανένα έλεος

Το αποτρόπαιο και συνάμα απαράδεκτο αυτό γεγονός καταγγέλλει η φιλοζωική ομάδα Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS η οποία τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής:

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΟΥΝΗ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΦΩΛΙΑ ΠΕΛΑΡΓΩΝ ΜΕ ΑΥΓΑ

Σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 9, συνεργείο της ΔΕΗ ήρθε στο χωριό Μεσσούνη ν. Ροδόπης με σκοπό να γκρεμίσει φωλιά πελαργών.

Εδώ και χρόνια, όπως μας είπαν οι κάτοικοι, οι πελαργοί κάνουν τη φωλιά τους στο στύλο της ΔΕΗ. Τη στιγμή που ανέβηκε ο ένας υπάλληλος, διαπίστωσε την ύπαρξη αυγών, και φώναξε στον συνάδελφο του: “εδώ έχει αυγά, κρίμα είναι να τη γκρεμίσουμε”. Αντί όμως να εισπράξει χριστιανικής απαντήσεως, πήρε την κάφρικη διαταγή να το γκρεμίσει.

Οργισμένοι κάτοικοι του χωριού μας κατήγγειλαν το περιστατικό λέγοντας πως είναι έγκλημα αυτό που έγινε, αφού ουσιαστικά σκοτώθηκαν τα πουλάκια και η οικογένεια των πελαργών έχασε το σπίτι της.

Η ομάδα μας αύριο το πρωί θα προβεί σε καταγγελίες για να μην ξαναέχουμε ανάλογα εγκλήματα από συνεργεία ασυνείδητων υπαλλήλων. Η Κομοτηνή αναδεικνύεται και πάλι ουραγός σε θέματα ευαισθησίας του περιβάλλοντος. Ενώ συνεργεία της ΔΕΗ σε άλλα μέρη της Ελλάδος τοποθετούν μεταλλικές φωλιές, στην Κομοτηνή φτάσαμε να σκοτώνουν και τα μικρά πουλιά.

Να σημειώσουμε ότι οι αριθμοί των πουλιών στην περιοχή της Μεσογείου συνεχώς μειώνονται από τα ανθρώπινα εγκλήματα. Η Ελλάδα κατέχει περίοπτη θέση στο top ten των κάφρων της Μεσογείου.

3 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page