google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Φόλες στην Τρίπολη | Τι απαντά ο φιλοζωικός σύλλογος
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Φόλες στην Τρίπολη | Τι απαντά ο φιλοζωικός σύλλογος

77

Ένα ακόμη κρούσμα φόλας εμφανίστηκε στην Τρίπολη το Σαββατοκύριακο 16-17 Φλεβάρη όπου τουλάχιστον 10 σκυλιά βρέθηκαν νεκρά στο κέντρο αλλά και πέριξ της πόλης.

Είναι προφανές ότι το κρούσμα αυτό στην Τρίπολη  αποτελεί συνέχεια των κρουσμάτων φόλας που ξεκίνησαν στα τέλη του 2018.

51998486_975909255940045_8618668069239128064_n

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός και Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης είναι πιθανών να υπάρχουν ακόμα θύματα της φόλας σε γειτονιές ακόμα και γύρω από το κέντρο της πόλης τα οποία ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολιτιστικού και Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης:

«Με αφορμή τα περιστατικά ντροπής που έλαβαν χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην πόλη της Τρίπολης, όπου τουλάχιστον δέκα σκύλοι (εκ των οποίων και δεσποζόμενοι) έχασαν τη ζωή τους από θανατηφόρες φόλες, όπως ενημερώσουμε τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις των παιδιών τους σε παιδικές χαρές και στα σχολεία της Τρίπολης.

52581036_976520489212255_5984373260039487488_n

Δυστυχώς, δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να εντοπίσουμε όλες τις φόλες που σκόρπισαν τα χέρια των εγκληματιών. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως σημαντικός αριθμός βρίσκεται ακόμη σε διάφορα σημεία στο κέντρο και στις γειτονιές της Τρίπολης.

Προσοχή μεγάλη προς όλους τους γονείς καθώς πρόκειται για πολύ ισχυρά δηλητήρια, τα οποία επιφέρουν άμεσα το θάνατο.

Τα ανεγκέφαλα, ασυνείδητα δίποδα τέρατα που σκόρπισαν το θάνατο δεν έχουν υπολογίσει πως αν συνεχίσουν αυτή την εγκληματική τους ενέργεια, είναι θέμα χρόνου στην Τρίπολη να θρηνήσουμε και ανθρώπινα θύματα!»

Η αστυνομία μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει ότι έχει κατατεθεί μήνυση από πολίτη κατά αγνώστων ενώ έχει ενημερωθεί για δύο περιπτώσεις θανάτου αδέσποτων ζώων καθώς και για ένα αδέσποτο που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση το οποίο εντοπίστηκε στην οδό Υψηλάντου στην Τρίπολη.

Οι κάτοικοι αναστατωμένοι  το βράδυ της Κυριακής (17/2) πραγματοποιούσαν περιπολίες όλη τη νύχτα και προσπαθούσαν να ενημερώσουν

όσους περισσότερους συμπολίτες τους μπορούσαν,  είτε μέσω αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το πού έχουν τοποθετηθεί φόλες, είτε προφορικά σε όποιον έβλεπαν μπροστά τους, ώστε να αποφευχθούν κι άλλοι θάνατοι ζώων.

Μεγάλη κινητοποίηση έχει ξεκινήσει και ο Πολιτιστικός και Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης ο οποίος αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να υπάρχουν σε σπίτια και καταστήματα.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page