google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Χωρίς ρεύμα η Ύδρα από εχτές στις 5:30 το πρωί |Κηρύχτηκε το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφού
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Χωρίς ρεύμα η Ύδρα από εχτές στις 5:30 το πρωί |Κηρύχτηκε το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφού

ydra_0

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχτηκε η Ύδρα αφού από την Κυριακή 26/8.2018 από τις 5:30 τα ξημερώματα βρίσκεται  όλο το νησί στο σκοτάδι αφού δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση λόγω της εκτεταμένης και μεγάλης διάρκειας διακοπής ρεύματος λόγω τεχνικού προβλήματος στον υποσταθμό του Κρανιδίου.

Ως αποτέλεσμα αυτής της διακοπής ρεύματος είναι και η διακοπή της υδροδότησης αφού λόγω της διακοπής ρεύματος σταμάτησε όπως είναι φυσικό και η λειτουργία της μονάδας αφαλάτωσης του νησιού.

Η περιφέρεια Αττικής από το βράδυ της Κυριακής ζήτησε να κηρυχτεί το νησί της Ύδρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αφού το νησί παραμένει ακόμα χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό.

Το αίτημα της περιφέρειας κατατέθηκε στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και σήμερα Δευτέρα 27/8.2018 έγινε αποδεκτό.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Ταφύλλης, κήρυξε  σήμερα το πρωί το Δήμο Ύδρας, σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την άμεση διαχείριση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την διακοπή ρεύματος και νερού στις 26/8.2018 ημέρα Κυριακή.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σύμφωνα με πληροφορίες καταβάλλουν προσπάθειες για την επιδιόρθωση της βλάβης, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ο ακριβής χρόνος αποκατάστασης της ζημιάς. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια μεταφοράς γεννητριών στο νησί ως προσωρινή λύση του προβλήματος.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τις επόμενες ώρες αναμένεται να φθάσει η υδροφόρα «Στυμφαλία» του Πολεμικού Ναυτικού, με στόχο την κάλυψη των αναγκών υδροδότησης των κατοίκων.

Ο ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης σχετικά με την πολύωρη πλέον διακοπή της ηλεκτροδότησης στην Ύδρα.

Στην ανακοίνωση του ο ΔΕΔΔΗΕ πιο αναλυτικά αναφέρει:

logoDEDDHE
deltiotypou

Διευκρινίσεις σχετικά με τη διακοπή ηλεκτροδότησης της Ύδρας

Με αφορμή την ολική διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ύδρα, η οποία σημειώθηκε σήμερα Κυριακή 26 Ιουλίου 2018 στις περίπου 5.30 το πρωί, ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει ότι συνεχίζει μέχρι και  αυτή την ώρα τις προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση του νησιού.

Ο ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε αμέσως μετά τη διακοπή στην επιθεώρηση του Δικτύου από τον Υποσταθμό Κρανιδίου μέχρι τη Θερμησία (συνολικού μήκους περίπου 25 χλμ) καθώς και των υποβρύχιων διασυνδέσεων του νησιού, ενώ τα συνεργεία του επιθεώρησαν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες καθώς απαγορεύεται η χρήση οχήματος στο Δίκτυο της Ύδρας.

Ταυτόχρονα έχουν ληφθεί μέτρα για την άμεση μεταφορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθεί το νησί σε περίπτωση που η αποκατάσταση της βλάβης αποδειχθεί χρονοβόρα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ενόχλησή τους.

Αθήνα, 26 Αυγούστου 2018                                                                     Από το Γραφείο Τύπου

Μπορείτε να κατεβάστε από εδώ το Δελτίο Τύπου:

Ενώ παράλληλα ο ΔΕΔΔΗΕ με σημερινό δελτίο τύπου ενημερώνει ότι:

logoDEDDHE
deltiotypou

Διευκρινίσεις σχετικά με τη διακοπή ηλεκτροδότησης της Ύδρας

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την ολική  διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ύδρα, ανακοινώνει ότι αυτή την ώρα  ολοκληρώνονται οι διαδικασίες φόρτωσης των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ) σε πλοίο το οποίο θα αποπλεύσει από τον Γαλατά και σε διάστημα περίπου δυο ωρών θα καταφθάσει στο νησί.

Η σύνδεση των Η/Ζ με το Δίκτυο του νησιού εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί  σε διάστημα περίπου δύο ωρών από την ώρα άφιξης του πλοίου στην Ύδρα.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες στη διαδικασία φόρτωσης των Η/Ζ, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η μεταφορά τους στο πλοίο πριν από λίγη ώρα, ενώ τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν τις προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει για μια ακόμη φορά συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η όχλησή τους.

Αθήνα, 27 Αυγούστου 2018                                                                Από το Γραφείο Τύπου

Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ το Δελτίο Τύπου:

Γεγονός είναι πάντως ότι οι κάτοικοι του νησιού παραμένουν ακόμα αναστατωμένοι καθώς κανείς δεν τους απαντάει ξεκάθαρα για το πότε θα λυθεί επιτέλους αυτό το πρόβλημα.

Εμείς θα σας κρατάμε διαρκώς ενήμερους για το θέμα που έχει προκύψει στην Ύδρα σχετικά με την διακοπή της ηλεκτροδότησης και της υδροδότησης του νησιού που για δεύτερο στην σειρά 24ωρο βρίσκεται χωρίς νερό και χωρίς ρεύμα.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page