google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 20 νέοι φωτιστικοί στύλοι βελτιώνουν τον δημοτικό φωτισμό της Ασίνης :
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

20 νέοι φωτιστικοί στύλοι βελτιώνουν τον δημοτικό φωτισμό της Ασίνης :

thessaloniki_anaplasi_kai_ilektrofotismos_se_kentrikes_odous_1

Φωτογραφία Αρχείου


20 νέοι φωτιστικοί στύλοι βελτιώνουν τον δημοτικό φωτισμό της Ασίνης και αστικοποιούν το περιβάλλον της Δημοτικής Ενότητας (Δ.Ε.). Με απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων ενέκρινε την προμήθεια γαλβανισμένων χαλυβδίνων ιστών οδοφωτισμού 5,00μ.ύψους προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες της Δ.Ε. Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων στην συντήρηση και επισκευή των εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού.

Ο υπό προμήθεια εξοπλισμός θα είναι καινούργιος, γνωστών και εύφημων κατασκευαστικών οίκων της αλλοδαπής ή εγχώριας κατασκευής αποδεδειγμένης καλής λειτουργικότητας.

Η δαπάνη της ανωτέρω προμήθειας προϋπολογίζεται να ανέλθει στο ποσό των 24.725,60 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. 24%, θα γίνει από πόρους του Δήμου Ναυπλιέων.

Δ.Τ.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page