google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 54422 Το νούμερο απάτη – βδέλλα και οι συνένοχοι COSMOTE, VODAFON και ΕΕΤΤ : ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

54422 Το νούμερο απάτη – βδέλλα και οι συνένοχοι COSMOTE, VODAFON και ΕΕΤΤ : ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

iq

Υπάρχει μια εταιρία-φάντασμα: η Νετ Σμαρτ με έναν απαντητικό τηλεφωνητή στον αριθμό φάντασμα: 210 60 69 597

Παίρνουν το τηλέφωνό σου από κάποιο “ηλίθιο” site στο ίντερνετ, που έχει φτιαχτεί για αυτή ακριβώς τη δουλειά… (φταις γιατί μπήκες σ’ αυτό …) ”Δέχεσαι” (με την έννοια του ”δεν αρνείσαι”) να μπεις στη ”υπηρεσία” τους και δέχεσαι 2 μηνύματα SMS την εβδομάδα τα οποία χρεώνεσαι κανονικότατα 2 ευρώ το SMS. Ψάχνεις να βρεις την εν λόγω εταιρία και σε δουλεύουν στην COSMOTE… Ρωτάς την COSMOTE αν παίρνει κάποιο ποσοστό απ’ το 2-ευρουλάκι, αλλά δεν σου λένε κάτι σαφές…


Πιθανότατα (όπως αναφέρει το indymedia) το 50% πηγαίνουν στην Cosmote (προφανώς το ίδιο συμβαίνει και με τις άλλες εταιρείες κινητής).Στην εικόνα είναι οι όροι και χρεώσεις της VODAFON για συνδρομητικές υπηρεσίες “τρίτων” όπου και το περί ου ο λόγος 54422 και τα απατεώνικα αδελφάκια του. Η ΑΝΟΧΗ της ΕΕΤΤ στο ζήτημα αυτό είναι σκανδαλώδης , που καταντάει συνενοχή. Ούτε λίγο ούτε πολύ σε κλέβουν κανονικά και με το νόμο … ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;

%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%82

Διαβάστε μια από τις άπειρες καταγγελίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο για το θέμα:

Χωρίς να γνωρίζω πως (σίγουρα κάποιο απο τα ανήψια μου την έκανε πάλι),

μου έρχονται μηνύματα από το 54422 με θέμα “έξυπνο” και γράφουν διάφορες άχρηστες πληροφορίες, του στυλ, ποιες γυναίκες κοιμούνται περισσότερο… Το κακό είναι ότι ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ 2€. Τον τελευταίο μήνα χρεώθηκα συνολικά 20€, τον προηγούμενο 18. Πήρα τηλέφωνο στην cosmote, μου έδωσαν δύο τηλέφωνα από την εταιρία News-smart στην οποία και πήρα (ποιος ξέρει κι αυτό το τηλεφώνημα πόσο κόστισε). Βγήκε μήνυμα τηλεφωνητή που ανέφερε ότι η θυρίδα τους είναι γεμάτη και πρέπει να πάρω αργότερα… Με δεδομένο ότι ήδη θα έρθει κι άλλη 20άρα τον επόμενο μήνα, τι άλλο μπορώ να κάνω; Η ΚΟΣΜΟΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ, ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ; Η τελφωνήτρια μου είπε ότι η New-smart είναι υπεύθυνη…

Μιλάμε για 240€ σε ετήσια βάση, νούμερο δε θέλω να αλλάξω, τι κάνω;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ “ΟΡΟΥΣ ” …… ΠΑΡΑΚΆΤΩ..



ΕΛΛΗΝΙΚΑ | Όροι και Κανόνες

Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ

1. Η “Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ” παρέχεται από τη Skill2Thrill. Γραμμή Βοηθείας: 210 606 9597.

2. Εισάγοντας τον κωδικό ενεργοποίησης PIN στο πεδίο κειμένου της ιστοσελίδας ή απαντώντας σε μας με ένα SMS στο 54422 αποδέχεστε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους κανόνες αυτούς. Αν δεν αποδέχεστε τους κανόνες, τότε δεν πρέπει να συμμετέχετε στον διαγωνισμό.

3. Η Υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους κατοίκους της Ελλάδας άνω των 18 ετών ή κατόπιν γονικής συναίνεσης. Οι εργαζόμενοι και οι μεσίτες της Skill2Thrill καθώς και οι συγγενείς πρώτου βαθμού των εργαζόμενων και μεσιτών της Skill2Thrill δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό του Κουίζ.

4. Εισάγοντας τον κωδικό ενεργοποίησης PIN στο πεδίο κειμένου της ιστοσελίδας ή απαντώντας σε μας με ένα SMS στο 54422 για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας μέσω της ιστοσελίδας μας, συμμετέχετε και στο τεστ και στη συνδρομητική υπηρεσία μέσω μηνυμάτων, σε εβδομαδιαία βάση, της Skill2Thrill.

5. Το κόστος λήψης ενός SMS μηνύματος για το τεστ ή τη συνδρομητική υπηρεσία είναι 2.07 ευρώ (για παράδειγμα 2 ευρώ για τη λήψη μίας ερώτησης). Θα χρειαστεί να ελέγξετε με τον πάροχό σας, εάν υπάρχουν τυχόν επιπρόσθετα κόστη.

6. Το Κουίζ αποτελείται από δύο γύρους: τον προκριματικό γύρο και τον τελικό γύρο.

7. Ο προκριματικός γύρος αποτελείται από 4 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

8. Ο τελικός γύρος είναι ο Νοκ-άουτ γύρος και έχει μία ανοιχτή ερώτηση. Νικητής θα είναι ο πρώτος που θα στείλει τη σωστή απάντηση ή την απάντηση που είναι πιο κοντά στη σωστή. Αυτή η πληροφορία θα ανακοινωθεί μαζί με τις ερωτήσεις. Δεν παίζει ρόλο η τύχη σε αυτό παιχνίδι. Η ερώτηση Νοκ-άουτ είναι δωρεάν (ενδέχεται να υπάρχει η καθιερωμένη χρέωση μηνύματος SMS).

9. Εκτός από τις τέσσερις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που σας αποστέλλονται ως μέρος του κουίζ, η Skill2Thrill ενδέχεται να χρειαστεί να στείλει ακόμα ένα μήνυμα με πληροφορίες σχετικά με τον τελικό.

10. Αν υπάρχει μία προθεσμία μέχρι την οποία πρέπει να παραληφθεί μία απάντηση, αυτό θα αναφέρεται στην ερώτηση που έχει αποσταλεί μέσω μηνύματος στο κινητό σας.

11. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φορών που μπορείτε να συμμετέχετε στο κουίζ. Παρ’ όλα αυτά, κάθε αριθμός κινητού τηλεφώνου μπορεί να έχει μόνο μία θέση στον τελικό γύρο.

12. Ο καθορισμός του νικητή από τη Skill2Thrill είναι οριστικός. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κάνουν ένσταση.

13. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με κλήση στο κινητό τους τηλέφωνο. Αν ο νικητής δεν απαντήσει το τηλέφωνό του μετά από δύο προσπάθειες μας, το βραβείο θα πάει στον συμμετέχοντα της δεύτερης θέσης. Οι νικητές όλων των Συνδρομητικών Υπηρεσιών Κουίζ ανακοινώνονται σε αυτή την ιστοσελίδα.

14. Αν για κάποιο λόγο, πέρα από τον έλεγχο της Skill2Thrill, δεν είναι δυνατό να δοθεί το βραβείο που διαφημίζεται, η Skill2Thrill θα δώσει ένα άλλο αντικείμενο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

15. Το βραβείο παραδίδεται εντός 28 ημερών από την ημερομηνία λήξης του κουίζ.

16. Οι νικητές πρέπει να στέλνουν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης στο info.gr@Skill2Thrill.com, όπου θα γράφουν την τρέχουσα διεύθυνσή τους, το πλήρες όνομά τους και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου. Αυτά τα στοιχεία συγκρίνονται με τα αρχεία της Skill2Thrill. Αν το ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης δεν παραληφθεί από τη Skill2Thrill 28 ημέρες μετά την πρώτη επαφή με τον νικητή, το βραβείο θεωρείται χαμένο. Τα βραβεία δεν μπορούν να δοθούν χωρίς το ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης. Τα βραβεία θα αποστέλλονται μονάχα στη συγκεκριμένη διεύθυνση, εκτός εάν ο νικητής υποδείξει κάποια άλλη διεύθυνση. Τα βραβεία που επιστρέφονται στη Skill2Thrill, ως αζήτητα, θεωρούνται χαμένα και δε θα αποσταλλούν ποτέ ξανά.

17. Η συνδρομητική υπηρεσία αποτελείται από 3 μηνύματα που σας αποστέλλονται κάθε εβδομάδα.Τα μηνύματα σας ενημερώνουν για νέα κουίζ που ξεκινάνε τέσσερις φορές τον μήνα. Στη συνδρομητική υπηρεσία, ο μέγιστος αριθμός ερωτήσεων κουίζ είναι τέσσερις ανά εβδομάδα. Κάθε ορθή απάντηση φέρει πρόσθετη χρέωση €2.07 μέσω ληφθέντος ΣΜΣ. Δε θα λάβετε καμία περαιτέρω ερώτηση, εάν δεν απαντήσετε στην προηγούμενη της. Εκτός από τα μηνύματα των Κουίζ, θα λάβετε ένα επιπλέον μήνυμα με Έξυπνες Συμβουλές ή Συμβουλές σχετικά με Ζώδια ή Αγάπη ή με κους κους. Θα λάβετε ένα ελάχιστο 3 χρεώσιμων μηνυμάτων ανά εβδομάδα με μέγιστο τα 6 χρεώσιμα μηνύματα ανά εβδομάδα.

18. Μπορείτε να διαγραφείτε από το κουίζ και τη συνδρομητική υπηρεσία οποιαδήποτε στιγμή. Για να το κάνετε αυτό, στείλτε ένα μήνυμα με τη λέξη “stop” στο 54422.

19. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση, όπως για παράδειγμα να πρέπει να αγοράσετε αγαθά ή υπηρεσίες που έχουν σχέση με τη συμμετοχή στη Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ.

20. Η Skill2Thrill θα συλλέξει τα προσωπικά στοιχεία των συμμετέχοντων για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού της Συνδρομητικής Υπηρεσίας Κουίζ και της αποστολής των βραβείων. Τα δεδομένα ενδέχεται να δοθούν στους ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας κατόπιν αίτησής τους. Επίσης, ο Πάροχος επιφυλάσσει το δικαίωμα να στείλει στους πελάτες που γίνονται συνδρομητές δωρεάν διαφημιστικά μηνύματα σχετικά με προωθήσεις της Skill2Thrill ή τρίτου προσώπου. Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα περισσότερα από τα στοιχεία που έχει για εσάς η Skill2Thrill. Αν η αίτησή σας απορριφθεί, θα σας δοθεί εξήγηση.

21. Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία και άλλες νομοθεσίες, υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις και συνθήκες που δεν μπορούν να αποποιηθούν περιορισθούν ή τροποποιηθούν ή μπορούν να αποποιηθούν περιορισθούν ή τροποποιηθούν μέχρι ένα όριο. Η Skill2Thrill αποποιείται όλες τις εγγυήσεις και συνθήκες μέχρι το επιτρεπτό από τους νόμους όριο. Η ευθύνη περιορίζεται στο μέγιστο επιτρεπτό από τους νόμους όριο.

22. Αν η Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ αδυνατεί να λειτουργήσει ως έχει σχεδιαστεί, εξαιτίας οποιουδήποτε λόγου (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτά, απάτης, εκτάκτης ανάγκης, φυσικής καταστροφής, πολέμου, τεχνικών δυσκολιών ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας), η Skill2Thrill επιφυλάσσει το δικαίωμα να ακυρώσει, τροποποιήσει, διακόψει ή αναστείλει τη Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ.

23. Συμφωνείτε και απαλλάσσετε τη Skill2Thrill από οποιαδήποτε αξίωση, κόστος, απαίτηση, φόρο, ευθύνη ή καταστροφή που σας έπληξε ή συνέβη από τη Skill2Thrill ή τους διευθυντές, εργαζόμενους ή μεσίτες του και απορρέει από τη συμμετοχή στη Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ.

24. Η Skill2Thrill δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τεχνικά λάθη που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη Συνδρομητική Υπηρεσία Κουίζ. Αυτό συμπεριλαμβάνει, χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτά, τυχόν παράλειψη, διακοπή, διαγραφή, ελάττωμα ή καθυστέρηση στη χρήση, μετάδοση ή αποτυχία οποιουδήποτε τηλεφωνικού, κινητού ή δορυφορικού δικτύου.

25. Η Skill2Thrill δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν χαμένες, καθυστερημένες ή ακατάληπτες συμμετοχές στο κουίζ.

26. Η Skill2Thrill δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν φορολογικές υποχρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν σε περίπτωση νίκης του βραβείου. Θα πρέπει να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές σχετικά με τέτοια θέματα.

27. Εκτός από την προώθηση των υπηρεσιών της Skill2Thrill σε αυτή την ιστοσελίδα, οι υπηρεσίες αυτές προωθούνται και σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτού του είδους οι προωθήσεις υπόκεινται σε ευθύνη τρίτων προσώπων. Η Skill2Thrill δεν μπορεί να ελέγξει αυτού του είδους τις προωθήσεις και στο όριο που επιτρέπει ο νόμος, εδώ, αποποιείται όλη την ευθύνη για καταστροφή που συνεπάγεται ή συνδέεται με τέτοια προώθηση από τρίτο πρόσωπο.

28. Αυτοί οι όροι και κανόνες αποτελούν το συμφωνητικό μεταξύ εσάς και της Skill2Thrill.


ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ:

Για να μην φτάσετε να απευθυνθείτε στις κουφές εταιρείες (που μετά από πολλές προσπάθειες θα αναγκαστούν να επιστρέψουν όσα σας πήραν παράνομα από την τσέπη με χρεώσεις καουμπόικες) ή να μην ανοίξετε αλληλογραφία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή για καταγγελίες (infoecc@efpolis.gr) κάντε το απλό (και όσο το δυνατόν γρηγορότερα) στείλτε μήνυμα με τη λέξη “STOP” στο νούμερο πειρατή 54422.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page