google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Best Buy: Ενοικίαση γκάτζετ για δοκιμή πριν από την αγορά τους
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Best Buy: Ενοικίαση γκάτζετ για δοκιμή πριν από την αγορά τους

Earns Best Buy

Τη δυνατότητα δοκιμής των γκάτζετ που τους ενδιαφέρει να αγοράσουν, θα δώσει σύντομα αλυσίδα Best Buy στους πελάτες της, ώστε στον χρόνο που θα έχουν στα χέρια τους τις συσκευές να διαπιστώσουν στην πράξη αν όντως ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.


Η είδηση έγινε γνωστή από το ReCode, σύμφωνα με το οποίο η υπηρεσία ενοικίασης θα λανσαρισθεί σύντομα και θα αφορά κάμερες, wearable και προϊόντα ήχου. Μιλώντας στο Εngadget, εκπρόσωπος της Best Buy επιβεβαίωσε πως δεν θα περιλαμβάνονται και τα drone.

Η υπηρεσία θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τη Lumoid, η οποία ενοικιάζει γκάτζετ για δοκιμή. Έτσι, με κάθε ενοικίαση, ο καταναλωτής θα κερδίζει περίπου το 20% του ποσού ενοικίασης σε credit, τα οποία θα μπορεί να εξαργυρώσει αν αποφασίσει να αγοράσει το νοικιασμένο προϊόν.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Best Buy θα εγκαταστήσει ένα ειδικό κουμπί στο σάιτ της, σε όσα προϊόντα θα διατίθενται για ενοικίαση. Έτσι, πατώντας το, ο πελάτης θα ανακατευθύνεται στον ιστότοπο της Lumoid, ώστε να μπορέσει να δοκιμάσει τη συσκευή για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έναντι ενός μικρού σχετικά κόστους.

Πολλές από τις ενοικιαζόμενες συσκευές δεν θα είναι καινούριες, αλλά επιστροφές από πελάτες που για κάποιον λόγο μετάνιωσαν για την αγορά τους. Σε κάθε περίπτωση, η υπηρεσία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην περίπτωση ακριβώς προϊόντων, για τα οποία όπως είναι φυσικό οι χρήστες έχουν και τους περισσότερους ενδοιασμούς για να τα αγοράσουν.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page