google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 H Creative ανακοίνωσε τη νέα gaming κάρτα ήχου Sound BlasterX AE-5
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

H Creative ανακοίνωσε τη νέα gaming κάρτα ήχου Sound BlasterX AE-5

cf53ea23ee6a08bcd6cfe273cc971894

Η τελευταία προσθήκη στην Sound BlasterX Pro-Gaming Series της Creative έχει την ονομασία Sound BlasterX AE-5.


Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, η νέα κάρτα ήχου ενσωματώνει τον καλύτερο gaming headphone ενισχυτή για PCs στον κόσμο, προσφέροντας απόλυτη απόδοση χάρη σε έναν 122dB 32-bit/ 384kHz ESS Sabre DAC και σε έναν custom-designed ανεξάρτητο ενισχυτή για headphones 600Ω καθώς και σε υψηλής ποιότητας audiophile-grade εξαρτήματα καθώς και τις μοναδικές τεχνολογίες βελτιστοποίησης της Creative.

Χρησιμοποιώντας dual-amp σχεδιασμό, η Creative ήθελε να ικανοποιήσει ακόμα και τους ιδιαίτερα απαιτητικούς, προσαρμόζοντας on-board ένα headphone amplifier με custom-built transistors και audiophile-grade πυκνωτές WIMA film/foil, που έχουν υψηλό heat resistance ώστε να μειώνεται ο θόρυβος και οι παρεμβολές. Χάρη στην εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση 1Ω στην έξοδο, η κάρτα ήχου είναι ιδανική ακόμα και για studio-grade headphones από 16Ω έως 600Ω.

Στην καρδιά της νέας κάρτας ήχου της Creative βρίσκεται ο τετραπύρηνος DSP με την ονομασία Sound Core3D καθώς και ένας 122 dB DNR Sabre-Class DAC που ενισχύει τον ήχο αυξάνοντας έως και κατά 32 φορές το πόσο καθαρός είναι. Ο DAC προσφέρει έως και 32-bit/ 384kHz lossless playback για εξαιρετική ποιότητα ήχου στα παιχνίδια, στις κινηματογραφικές ταινίες ή στη μουσική.

Παράλληλα με την εξαιρετική πιστότητα ήχου, η νέα κάρτα ήχου της Creative εξοπλίζεται με ενσωματωμένο ελεγκτή φωτισμού RGB που είναι powered από το Aurora Reactive Lighting System της ίδιας εταιρείας (έως και 16,8 εκ. χρώματα και σε διάφορους ρυθμούς/ συνδυασμούς). Η νέα Sound BlasterX AE-5 προσφέρει επίσης DSP-powered βελτιστοποιήσεις ήχου, κρυστάλλινα καθαρή αναπαραγωγή φωνής, 7.1 virtual surround και υποστηρίζει όλες τις τεχνολογίες ήχου της Creative ενώ βελτιώνει χαρακτηριστικά, όπως το Scout. Το νέο Scout 2.0 δίνει τη δυνατότητα στον gamer να εντοπίσει την θέση του εχθρού με την βοήθεια του Scout Radar.

Η Sound BlasterX AE-5 υποστηρίζει 5.1 συστήματα ήχου δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να απολαύσουν στο μέγιστο βαθμό τον ήχο surround. Η νέα κάρτα ήχου της Creative θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο με τιμή $149,99.

gallery_286955_4010_142337
0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page