google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Lockdown: Τι θα ανακοινώσει το μεσημέρι ο Πέτσας για τα περιοριστικά μέτρα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Lockdown: Τι θα ανακοινώσει το μεσημέρι ο Πέτσας για τα περιοριστικά μέτρα


Σε νέες ανακοινώσεις σήμερα το μεσημέρι και ώρα 13:30 ώρα Ελλάδος, αναμένεται να προχωρήσει ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφορικά με τα περιοριστικά μέτρα.


Οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου έρχονται την ίδια στιγμή που 11 καταστήματα μετά από έναν μήνα ξανανεβάζουν ρολά, ενώ ταυτόχρονα τα χριστουγεννιάτικα είδη επιστρέφουν στα ράφια των supermarket..


Ποια είναι όλα τα πιθανά σενάρια για το άνοιγμα των καταστημάτων

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα σενάρια που θέλουν την επαναλειτουργία κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής μέσα στην εβδομάδα και ακολούθως των μικρών εμπορικών καταστημάτων, βιβλιοπωλείων, ανθοπωλείων, αλλά και καταστημάτων παιχνιδιών, στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα.

Θεωρείται πάντως πιθανό για ορισμένα εξ’ αυτών οι ανακοινώσεις να γίνουν σε δεύτερο χρόνο. Γρίφος παραμένει τι θα γίνει με τις καφετέριες, με κάποιες πληροφορίες να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτραπεί η χρήση των εξωτερικών τους χώρων πριν από τις γιορτές και σίγουρα κάτω από το καθεστώς ενός εξαιρετικά, αυστηρού, πρωτοκόλλου.

Ξεκαθαρισμένη είναι η προοπτική για τα μπαρ, τα κέντρα διασκέδασης και τους πολυχώρους ψυχαγωγίας, τα οποία θα εντάσσονται σταδιακά στο καθεστώς της αυστηρής κανονικότητας, και η πορεία τους θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με εκείνη των εμβολιασμών. Από το νέο έτος, και μετά από ενδελεχή αξιολόγηση όλων των δεδομένων και των παραμέτρων, θα ξαναχτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία όλης της χώρας.


1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page