google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Metal Gear Solid Το κατασκοπευτικό παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Metal Gear Solid Το κατασκοπευτικό παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων!

Το Metal Gear Solid 1 αποτελεί το νούμερο 1 κατασκοπευτικό παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων, ξυπνώντας ακόμα και τώρα πολλές αναμνήσεις από τις ξέγνοιαστες εκείνες παιδικές και εφηβικές μας στιγμές, οπού καθόμασταν όλοι μαζί γύρω από το playstation 1 του κολλητού μας ή του ξαδέρφου και παίζαμε με τις ώρες Metal Gear ανυπομονώντας για την συνέχεια καθώς και για την τελική έκβαση του παιχνιδιού.

Ο λόγος που επέλεξα να παρουσιάσω το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ότι ξυπνάει σε όλους μνήμες από το παρελθόν θυμίζοντας στιγμές μας αγαπημένες γύρω από το PSX ή αλλιώς το γνωστό σε όλους μας PS1.

Πρόκειται λοιπόν για ένα παιχνίδι που δημιούργησε για όλους εμάς τους λάτρεις των παιχνιδιών αντιτρομοκρατίας και κατασκοπίας η Ιαπωνική εταιρεία Konami το 1998, το οποίο και πούλησε τότε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Το παιχνίδι ακολουθεί το Solid Snake, έναν στρατιώτη που διεισδύει σε μια εγκατάσταση πυρηνικών όπλων για να εξουδετερώσει την τρομοκρατική απειλή από την FOXHOUND,

Ο αρχηγός της FOXOUND Roy Campell

μια μονάδα ειδικών δυνάμεων αποπομπής [7]. Το φίδι πρέπει να απελευθερώσει δύο ομήρους, τον επικεφαλής της DARPA και τον πρόεδρο ενός μεγάλου ομίλου κατασκευής όπλων, να αντιμετωπίσει τους τρομοκράτες και να τους σταματήσει από την έναρξη πυρηνικού χτυπήματος.

Ο θρυλικός στρατιώτης Solid Snake

Η FOXHOUND είναι μια αμερικανική στρατιωτική μονάδα ειδικών δυνάμεων, η οποία έχει εμφανιστεί σε διάφορες μορφές σε όλο το Metal Gear (FOX-HOUND) ή FOX HOUND (FOX-HOUND) [24]. Το FOXHOUND δημιουργήθηκε αρχικά το 1990 σύμφωνα με το εγχειρίδιο του Metal Gear 2 για να αντιμετωπίσει τις τοπικές επαναστάσεις, τις περιφερειακές επιπλοκές και τις παγκόσμιες τρομοκρατικές δραστηριότητες. Το Metal Gear Solid 3 θα αργήσει αργότερα να εγκατασταθεί το έτος FOXHOUND, δηλώνοντας στο τέλος της χρονικής περιόδου ότι το FOXHOUND ιδρύθηκε το 1971. Η εν λόγω μονάδα ειδικεύεται σε κατασκόπους, που εκτελούν μυστικές επιχειρήσεις σε “μη εξουσιοδοτημένες” περιοχές μάχης, οι οποίες είναι πολύ πολιτικά ευαίσθητες για να επεμβαίνουν μέσα από συμβατικά μέσα.. Στις εκδόσεις MSX2 του Metal Gear και του Metal Gear 2, τα μέλη του FOXHOUND αναφέρονται συχνά ως “FOX HOUNDERS”, αν και ο όρος αυτός έπαψε να χρησιμοποιείται σε νεότερες εκδόσεις.

Η τιτάνια μάχη του Solid Snake με το πυρηνικό όπλο Metal Gear Rex

Στο τέλος του παιχνιδιού μετά από μία μεγάλη και τιτάνια μάχη ο θρυλικός πολεμιστής Solid Snake καταφέρνει να καταστρέψει το Metal Gear σταματώντας έτσι ένα πιθανόν μεγάλο πυρηνικό χτύπημα μέσα από μία στρατιωτική βάση στην Αλάσκα η οποία παρότι φαίνεται να ανήκει στον Αμερικανικό στρατό έχει καταληφθεί από τρομοκράτες, με επικεφαλής τον αδερφό του Solid Snake, τον Liquid Snake, ο οποίος στο τέλος σκοτώνεται.

Μετά τις εικόνες του παιχνιδιού ακολουθεί βίντεο το οποίο περιέχει ολόκληρο το gameplay του Metal Gear Solid 1 μαζί με όλα τα cutsceenes του παιχνιδιού.


Metal Gear Solid 1 Full Gameplay Part 1


Metal Gear Solid 1 Full Gameplay Part 2

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page