google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Nokia: Ανακοίνωση της σειράς Ν στις 22 Φεβρουαρίου;
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Nokia: Ανακοίνωση της σειράς Ν στις 22 Φεβρουαρίου;

nokia-nseries

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν οι πληροφορίες ότι η HMD (που έχει τα δικαιώματα χρήσης του Nokia brand), ετοιμάζεται για την αναβίωση της θρυλικής σειράς N. Μάλιστα η ανακοίνωση αναμενόταν στην MWC 2017, που ξεκινά 27 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

Σήμερα όμως μαθαίνουμε ότι η ανακοίνωση μπορεί να γίνει λίγο νωρίτερα απ όσο περιμέναμε. Διέρρευσε μια πρόσκληση για event στις 22 Φεβρουαρίου, περίπου μια εβδομάδα πριν την MWC 2017.

Η πρόσκληση είναι ένα κουτί, επάνω έχει τον αριθμό πέντε και γράφει «NSERIES ONCE MORE», δείχνοντας την πρόθεση της HMD να αναβιώσει τη σειρά. Μέσα στο κουτί υπάρχει το Nokia N81.

Δυστυχώς πέρα από την πρόσκληση δεν μας δίνεται καμία άλλη πληροφορία. Το μόνο που έχει ακουστεί είναι ότι θα έχει 6ης γενιάς επεξεργαστή Snapdragon και η αρχική παραγωγή θα φτάνει στις 500.000 συσκευές.

Εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για τις παραπάνω πληροφορίες και την αναβίωση της σειράς N. Ωστόσο δεν αποκλείουμε τίποτα και είναι πιθανό να την δούμε από κοντά στην MWC, όπου θα βρίσκεται το Techblog.

nokia-nseries-01

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page