google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 oipeirates.tv Εκεί που θα βρεις την ταινία που ψάχνεις!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

oipeirates.tv Εκεί που θα βρεις την ταινία που ψάχνεις!

oipeirates

Ψάχνεις που να δεις ταινίες  με Ελληνικούς υποτίτλους? Είσαι στο σωστό μέρος; σήμερα θα μιλήσουμε για το http://oipeirates.tv  το καλύτερο site για δωρεάν ταινίες, anime και σειρές online στην Ελλάδα, θα μου πεις γιατί online? και γιατί oipeirates? η απάντηση στο παρακάτω άρθρο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζα κάθε φορά που αποφάσιζα να δω καμιά ταινία, ήταν οι υπότιτλοι. Ο πρώτος λόγος ήταν επειδή στις καινούργιες ταινίες δεν βρίσκεις τόσο εύκολα Ελληνικούς υποτίτλους. Ο δεύτερος λόγος ήταν επειδή και αν έβρισκα υποτίτλους, δεν ήταν συγχρονισμένοι με την ταινία. Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι, να έχεις ετοιμάσει τα pop corn, να έχεις σβήσει τα φώτα, να έχεις πάρει αγκαλιά το κορίτσι σου, να περιμένεις να περάσουν τα πρώτα 2 -3 λεπτά της ταινίας (μέχρι να αρχίσουν να μιλούν οι ηθοποιοί) για να καταλάβεις ότι οι υπότιτλοι είναι ασυγχρόνιστοι για 2 – 3 δευτερόλεπτα; Πάτα παύση, άνοιξε τα φώτα και κάτσε να βρεις καινούργιους υποτίτλους. Κανονικό σπάσιμο νεύρων.

Ευτυχώς που υπάρχει και  το http://oipeirates.tv για να μας βοηθήσει να δούμε ταινίες Online με συγχρονισμένους παρακαλώ Ελληνικούς υποτίτλους και μπορώ να πώ ότι δεν θα ξεκολλάς.

Πρώτον, η ιστοσελίδα έχει ανεβασμένες πάνω από 7 χιλιάδες ταινίες και σειρές και μόλις κυκλοφορήσει μια καινούργια ταινία ή σειρά σε dvd ή blueray, μετά από λίγες μέρες, οι διαχειριστές τις ανεβάζουν και στο site με ενσωματωμένους Ελληνικούς υποτίτλους. Για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ, από καινούργιες ταινίες, αυτή τη στιγμή έχει πάνω το xXx: Return of Xander Cage, Split, Arrival, Resident Evil: The Final Chapter και πολλές άλλες ταινίες τελευταίας κυκλοφορίας. Από καινούργιες σειρές μπορείς να παρακολουθήσεις τη σειρά Arrow, Flash, Supernatural, Supergirl, Marvel’s Agents of Shield, The Last King of England, τη σειρά The Bastard Executioner (πρέπει να δεις αυτή τη σειρά), το τελευταίο κύκλο του Game of Thrones και πολλές άλλες σειρές που κυκλοφορούν τελευταίος. Πέραν από τους Ελληνικούς υπότιτλους μου αρέσει το γεγονός ότι όλες οι ταινίες και οι σειρές είναι κατηγοριοποιημένες  ανά γένος (κωμωδία, περιπέτεια, ρομαντικές, θρίλερ κτλ), ανά ταινίες με ψηλή ευκρίνεια και χαμηλή ευκρίνεια.  Τουλάχιστον εμένα με ευκολύνει πάρα πολύ τέτοιου είδους κατηγοριοποίηση. Όσον αφορά τις σειρές μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ξένες σειρές και ελληνικές σειρές παρακαλώ. Στη κατηγορία κινουμένων σχεδίων η ιστοσελίδα σου παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις κινούμενα σχεδία με ελληνικούς υποτίτλους, κινούμενα σχέδια με Ελληνική μετάφραση, και κινούμενα σχέδια Anime. Σου λέω αυτή η ιστοσελίδα έχει τα πάντα για τους πάντες.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχει ιστοσελίδα πέρα του ότι μπορείς να δεις ταινίες online με Ελληνικούς υποτίτλους, είναι ότι μπορείς να ζητήσεις κάποια παλιά ταινία που δεν είναι ανεβασμένη  στην ιστοσελίδα τους για να στην ανεβάσουν με ενσωματωμένους Ελληνικούς υπότιτλους. Αυτό είναι πολύ βολικό επειδή μετά την αναζήτηση που μπορείς να κάνεις στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας, μπορείς να επικοινωνήσεις με τους διαχειριστές και να ζητήσεις να σου βρουν την ταινία που θέλεις να δεις.

Ακόμη ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι ότι αφού επιλέξεις την ταινία/σειρά που επιλέξεις να δεις πατώντας πάνω στο cover της ταινίας, μεταφέρεσαι σε σελίδα όπου μπορείς να παρακολουθήσεις και το trailer της ταινίας/σειράς. Πάρα πολύ βολικό χαρακτηριστικό αφού όταν κατεβάζεις τις ταινίες με το torrent έπρεπε να ανοίγω καινούργιο tab, να μπαίνω στο YouTube και να ψάχνω το trailer. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη όμως η ιστοσελίδα, μπορώ να βλέπω και τα trailer των ταινιών, χωρίς να αναγκάζομαι να πηγαίνω εκτός ιστοσελίδας.

Γενικά το oipeirates.se είναι μια πάρα πολύ καλή ιστοσελίδα για να βλέπεις ταινίες online με Ελληνικούς υποτίτλους – και όχι μόνο – που σου γλιτώνει πάρα πολύ χρόνο και κόπο όσον αφορά την εξεύρεση ταινίας, σειράς ή ακόμα και κινουμένων σχεδίων για τα παιδιά με Ελληνικούς υποτίτλους. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα για όλους τους Ελληνόφωνους χρήστες του διαδικτύου

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page