google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Reactions και Mentions πλέον και στο Facebook Messenger
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Reactions και Mentions πλέον και στο Facebook Messenger

0d7adab84e0f650941df6a6b97fa0224

Η τελευταία έκδοση του Facebook Messenger για iOS και Android, έρχεται με μια σημαντική προσθήκη αφού υποστηρίζει πλέον τη λειτουργία των Reactions.


Όπως και στο Facebook, έτσι και στο Messenger, τα reactions καλούνται να χρησιμοποιηθούν στις περιπτώσεις που ο χρήστης θέλει να εκφράσει κάτι διαφορετικό από το Like (Μ’αρέσει), χωρίς να χρειάζεται να γράψει κάποια απάντηση. Αυτό μπορεί να το κάνει με τη χρήση ενός από τα 7 διαθέσιμα emoji που φανερώνουν λύπη, θυμό, χαρά, θαυμασμό κ.α. Η προσθήκη τους σε μια συζήτηση γίνεται πατώντας παρατεταμένα σε ένα εισερχόμενο μήνυμα όταν και εμφανίζονται, προκειμένου ο χρήστης να επιλέξει μία αντίδραση με βάση το animation που αντιστοιχεί σε κάθε emoji.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που διαθέτει πλέον ο Messenger είναι τα mentions, μια λειτουργία που τη γνωρίζουμε πολύ καλά από το Twitter. Έτσι η χρήση του συμβόλου @ πριν ένα όνομα σε μια συζήτηση, θα οδηγήσει σε ειδοποίηση του συγκεκριμένου μέλους έτσι ώστε να γνωρίζει ότι αναφέρθηκε εκεί το όνομά του. Η χρήση ενός mention είναι χρήσιμη κυρίως για ομαδικές συζητήσεις στις οποίες συμμετέχουν αρκετά άτομα και περιέχουν πολλά μηνύματα.

1 Προβολή0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page