google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Samsung Gear VR: Κυριάρχησε στην αγορά του VR το 2016
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Samsung Gear VR: Κυριάρχησε στην αγορά του VR το 2016


Όταν αναφερόμαστε στην αγορά του VR, τα πρώτα ονόματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι αυτά των Oculus ή Vive. Ωστόσο, σύμφωνα με τα δεδομένα της Superdata, η Samsung ήταν το μεγαλύτερο όνομα και αυτή που κυριάρχησε στην αγορά το 2016.

Υπολογίζεται ότι μέσα στο 2016 από τις 6.3 εκατ. VR συσκευές που στάλθηκαν όλη τη χρονιά, τα 4.5 εκατ. ήταν Samsung Gear VR.

Σε αυτό προφανώς και θα βοήθησε το γεγονός ότι η Samsung μαζί με τις ναυαρχίδες της έδινε και το Gear VR. Αντιθέτως, για ένα Oculus Rift ή Vive, θα πρέπει να δώσει κάποιος αρκετά χρήματα. Το Google Daydream είναι επίσης πολύ οικονομικό, αλλά ήρθε αργά στην αγορά. Το 2017 η λίστα με τα υποστηριζόμενα smartphones θα μεγαλώσει, το Daydream είναι φθηνότερο από Gear, οπότε θα δούμε ποιος θα επιβληθεί.

Στα non-mobile headsets, το Sony PlayStation VR ήταν το πιο δημοφιλές μέσα στο 2016 με σχεδόν ένα εκατομμύριο πωλήσεις. Το HTC Vive είναι πίσω στις 400.000 πωλήσεις, αλλά είναι δημοφιλές μεταξύ των επαγγελματιών.

Οι χρήστες mobile VR χρησιμοποιούν τα headsets τους πιο συχνά από εκείνους που έχουν «home headsets», αλλά τα sessions έχουν διάρκεια 7 λεπτών vs 12 λεπτών, αντίστοιχα.

Το VR gaming είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά, που ήδη έχει φτάσει στα 1.8 δισ. δολάρια. Ένα από τα top VR games της χρονιάς ήταν το Job Simulator, με έσοδα 3 δισ. δολάρια.

vr-market-01
vr-market-02
new-samsung-gear-vr-04-570
0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page