google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Super mCharge. Από τα 0 στα 3000mAh σε λιγότερο από 20 λεπτά
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Super mCharge. Από τα 0 στα 3000mAh σε λιγότερο από 20 λεπτά

Με τις συσκευές και τις μπαταρίες να αυξάνουν σε μέγεθος, η δυνατότητα ταχείας φόρτισης είναι ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό προκειμένου να μπορεί  κάποιος να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του κινητού του, χωρίς να το έχει συχνά συνδεδεμένο σε μια πρίζα. Η Meizu έρχεται να προστεθεί στην λίστα των κατασκευαστών που έχουν ανακοινώσει τεχνολογίες ταχείας φόρτισης με την δική της τεχνολογία, την οποία και ονομάζει Super mCharge.

Η τεχνολογία Super mCharge υπόσχεται την πλήρη φόρτιση μιας εργοστασιακά βελτιωμένης μπαταρίας λιθίου των 3000mAh, σε λιγότερο από 20 λεπτά. Στην ζωντανή παρουσίαση της εταιρίας κατά το Mobile World Congress, χρειάστηκαν μόλις 18′ για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας και μόλις 8′ για την φόρτιση της μπαταρίας κατά το ήμισυ.

Η Super mCharge (11V/5A, 55W) είναι σε θέση να μεταφέρει πολύ υψηλότερα ποσά ενέργειας σε μια μπαταρία, έναντι άλλων ανταγωνιστικών τεχνολογιών, όπως η TurboPower (28,5W) της Motorola ή η Quick Charge 3.0 (18W) της Qualcomm. Η μπαταρία πάντως θα πρέπει, όπως αναφέρθηκε, να έχει κατασκευαστεί ειδικά ώστε να αντέχει πολύ περισσότερο ρεύμα έναντι αυτού που αντέχουν οι συμβατικές μπαταρίες λιθίου. Η μπαταρία που χρησιμοποιεί η Meizu, αντέχει έως και τέσσερις φορές υψηλότερο ρεύμα και διατηρεί έως και το 80% της χωρητικότητάς της, μετά από 800 κύκλους φορτίσεως, αποφορτίσεως.

Σύμφωνα με την Meizu, η τεχνολογία της είναι απολύτως ασφαλής, με απόδοση που φτάνει το 98%, ενώ η μπαταρία κατά την φόρτιση διατηρεί χαμηλότερη θερμοκρασία έναντι ανταγωνιστικών μεθόδων, κάτι που σημαίνει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αυτής.

Περισσότερες πληροφορίες για την Super mCharge μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα της Meizu: Meizu Super mCharge – Meizu

Πηγή:anandtech.com

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page