google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 YouTube TV: Νέα συνδρομητική υπηρεσία της Google με 40 κανάλια για 35 δολ. τον μήνα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

YouTube TV: Νέα συνδρομητική υπηρεσία της Google με 40 κανάλια για 35 δολ. τον μήνα

5fbff092eefed48a0aadd72bc62b8a93

Τα αποκαλυπτήρια μίας νέας συνδρομητικής υπηρεσίας έκανε η Google, προσφέροντας περίπου 40 συνδρομητικά και «ελεύθερα» κανάλια, με χρέωση 35 δολάρια τον μήνα. Το όνομα της υπηρεσίας είναι YouTube TV και θα λανσαρισθεί την άνοιξη στις ΗΠΑ, μέσω μίας καινούριας, ανεξάρτητης εφαρμογής.


Το YouTube TV δεν έχει καμία σχέση με το YouTube Red, την επίσης συνδρομητική υπηρεσία που δίνει πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη του Google Play Music, σε όλο το οπτικοακουστικό υλικό του YouTube χωρίς διαφημίσεις, αλλά και σε αποκλειστικό περιεχόμενο δημιουργών όπως ο PewDiePie.

Η υπηρεσία έχει σχεδιασθεί για την παρακολούθηση των τηλεοπτικών σταθμών κυρίως από smartphone και tablet. Ωστόσο, οι συνδρομητές θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν και από τον υπολογιστή ή την «έξυπνη» TV τους – στη δεύτερη περίπτωση, με την προϋπόθεση πως διαθέτουν μία συσκευή Chromecast.

Στις μέχρι τώρα συνεργασίες περιλαμβάνονται «ελεύθεροι» αμερικανικοί τηλεοπτικοί σταθμοί (όπως τα Fox, ABC, CBS και NBC), όπως και καλωδιακά κανάλια τα οποία ανήκουν στους ίδιους ομίλους – για παράδειγμα, τα Fox News, ESPN και Bravo. Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας δεν αποκλείουν να υπάρξουν στο μέλλον και άλλες ανάλογες συμφωνίες.

Προς το παρόν, πάντως, αυτό που προβάλλουν περισσότερο ως πλεονέκτημα της υπηρεσίας, έναντι των ανταγωνιστών της, είναι η ποιότητα και οι δυνατότητες που θα δίνει στον χρήστη. Είναι χαρακτηριστικό πως οι υπεύθυνοι του YouTube αποκάλυψαν πως ξεκίνησαν πριν από 2 χρόνια να αναπτύσσουν το YouTube TV.

Έτσι, η Google υπόσχεται πως η υπηρεσία θα προσφέρει από την πρώτη στιγμή αψεγάδιαστο streaming. Την ίδια στιγμή, ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύσει απεριόριστες ταινίες και σειρές στο cloud, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις προτάσεις που θα του προσφέρει η πλατφόρμα, όπως αυτές θα προκύπτουν από τις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης που έχει αναπτύξει η Google.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page