google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έδεσαν την πινακίδα με σύρμα για να μην τους φύγει
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έδεσαν την πινακίδα με σύρμα για να μην τους φύγει

pinakidamesyrma(2)

Έδεσαν την πινακίδα με σύρμα για να μην τους φύγει! Ένα από τα πολλά παράδοξα συστήματα που εφευρίσκουν οι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας των διαφόρων Δήμων ανά την Ελλάδα για να μην πέσουν οι πινακίδες της τροχαίας από τους στύλους που τις έχουν «βιδώσει».

pinakidamesyrma

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία το κάτω μέρος της συγκεκριμένης πινακίδας είναι δεμένο επάνω στην μεταλλική ράβδο  με σύρμα προκειμένου να μην πέσει εφόσον δεν υπάρχει βίδα για να την κρατήσει.Είναι προφανές ότι κανείς δεν σκέφτηκε να αντικαταστήσει την βίδα που για άγνωστο λόγο την κοπάνησε προφανώς γιατί  κουράστηκε να βρίσκεται τόσον καιρό τοποθετημένη στην ίδια πινακίδα!


Επίσης στο πάνω μέρος του ίδιου στύλου υπάρχει και δεύτερη πινακίδα η οποία βαστιέται από την κάτω μεριά σε μία σκουριασμένη βίδα. Ενώ και από την επάνω μεριά υπάρχει βίδα η σκουριά είναι τόση πολύ που η τρύπα μέσα στην οποία είναι βιδωμένη η βίδα έχει ξεχειλώσει τόσο πολύ που το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή μελλοντικά κάποιος θα βρεθεί αν την δέσει και αυτή με σύρμα προκειμένου να μην έχει την ατυχία να πέσει και να βρεθεί πάνω στο κεφάλι κάποιου φουκαρά περαστικού.

pinakidamesryrma(1)

Επίσης όπως βλέπετε άλλωστε και στην φωτογραφία είναι προφανές ότι κάποια στιγμή κάποιος προφανώς αδαής ή επειδή βαριότανε να περάσει βίδες για να στερεώσει άλλη μία πινακίδα από πάνω προτίμησε και αυτή να την δέσει με σύρμα το οποίο όμως δεν φιλοτιμήθηκε καν να βγάλει αφού πλέον δεν υπάρχει η πινακίδα που ήταν τοποθετημένη από πάνω.

Είναι προφανές ότι οι αρμόδιοι υπάλληλοι στον συγκεκριμένο Δήμο θα πρέπει να κατανοήσουν κάποια στιγμή ότι οι πινακίδες αυτές θα πέσουν και υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα καθότι δεν είναι δυνατόν το σύρμα που κρατάει αυτές τις πινακίδες να μπορέσει να κρατήσει επ’άοριστον τέτοιο βάρος!

14 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page